Seabourn kondigt nieuwe Extended Explorations cruises aan voor 2018 en 2019

Seabourn, ‘s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, biedt tijdens de herfst van 2018 en het winter/lenteseizoen van 2019, nieuwe Extended Explorations cruises aan boord van Seabourn Sojourn. Hierbij wordt gasten de gelegenheid geboden nog meer van onze bijzondere wereld te ontdekken.

Voor gasten die van lange cruises en exotische bestemmingen houden, zijn de nieuwe Extended Explorations ideaal. De unieke routes variëren van 12 tot 128 dagen en doen de Zuid Pacific, Hawaï, Australië & Nieuw Zeeland aan, alsmede Afrika en Zuidoost-Azië. Seabourn Sojourn, een thuis weg van huis, bezoekt meer dan 30 nieuwe en bijzondere havens tijdens deze zeereizen.
seabourne

Extended Explorations biedt reizigers een scala van mogelijkheden om de nieuwe bestemmingen op een diepgaande manier te ontdekken. In enkele steden overnacht het schip zelfs in de haven waardoor gasten langere tijd de bestemming kunnen ontdekken.

Luxueuze ervaring op wereldniveau

“Al onze routes zijn zo opgezet om gasten te voorzien van een luxueuze ervaring op wereldniveau. Sommige reizigers geven de voorkeur aan een langer, wat meer ontspannen, cruiseschema zodat zij de bestemmingen volledig kunnen ontdekken,” aldus Richard Meadows, President Seabourn. “Met deze cruises bieden we memorabele ervaringen op bijzondere cultuurrijke bestemmingen.”

 

 

Gasten genieten van een uitgebreid aanbod aan extra’s tijdens hun Extended Explorations, waaronder:

 • Seabourn Conversations biedt een programma van bijzondere sprekers die vertellen over regionale en culturele onderwerpen
 • Lokale wijnen worden aan boord gebracht en aan de gasten geserveerd in de restaurants en bars
 • De chefs van Seabourn stellen speciale menu’s samen die bestaan uit regionale gerechten en er worden kookdemonstraties gegeven.
 • Aan boord worden speciale evenementen georganiseerd over lokale culturen en kunsten
 • Routes bevatten langere verblijven en overnachtingen in havens zodat gasten alle tijd hebben de unieke bestemmingen te ontdekken
 • Optionele excursies bieden bijzondere highlights aan wal
 • Extended Explorations kunnen gecombineerd worden met andere cruises wat een besparing oplevert

 

 

De langste Extended Explorations cruise duurt 128 dagen, van 15 oktober 2018 tot 21 februari 2019, vertrekkend vanuit Los Angeles richting Kaapstad. Gasten die niet in staat zijn de langere cruises te maken, kunnen in sommige gevallen korte segmenten combineren die het beste aansluiten bij hun schema en interesses waaronder.

Herfst 2018

 • “Isles of Polynesian Paradise” en “Isles of the Southern Cross”: Los Angeles naar Auckland (vertrek 15 oktober, duur 34 dagen) – Ontdek Hawaii, Kiribati. Bora Bora, Cook Islands, Tonga en Fiji waarbij driemaal de internationale datumgrens wordt gepasseerd. Deze reis bestaat uit een segment van 18 dagen en een van 16 dagen.
 • “Landfalls of Captain Cook”: Auckland naar Sydney (vertrek 19 november, duur 22 dagen) – Ontdek Nieuw Caledonië, Vanuatu, Solomon Islands, Papua Nieuw Guinea en Queensland, Australië (inclusief het Great Barrier Reef).
 • “Holiday Australian Exploration”: Sydney naar Singapore (vertrek 11 december, duur 36 dagen) – Vaar naar bestemmingen in Zuid Australië, West Australië en het Noordelijk Halfrond en ook Oost Timor, Komodo, Bali en Java.

Winter/Lente 2019

 • “Passage to the Seychelles” en “African Isles & Cape Coast”: Singapore naar Kaapstad (vertrek 16 januari, duur 36 dagen) – Reis naar havens in Maleisië, Thailand, Indonesië, Sri Lanka, de Malediven, Victoria, Seychellen, Kenia, Tanzania, Mayotte, Mozambique en Zuid-Afrika. Deze cruise bestaat uit een segment van 14 dagen en een van 22 dagen.
 • “South Africa & the Skeleton Coast”: Kaapstad naar Kaapstad (vertrek 21 februari, duur 12 dagen) Havenbezoeken in Zuid-Afrika waaronder Langebaan, Port Elizabeth en Mossel Baai voor het passeren van Kaap de Goede Hoop voor Walvis Baai en Luderitz in Namibië onderweg terug naar Kaapstad.
 • “African Nights & Indian Ocean Isles” en “Myanmar & Malaysian Marvels”: Kaapstad naar Singapore (vertrek 5 maart, duur 36 dagen) – Ontdek havens in Zuid-Afrika alsmede in Madagascar, La Réunion, Mauritius, Malediven, Sri Lanka, Myanmar, Thailand en Maleisië. De evenaar wordt gepasseerd onderweg naar Singapore. Deze cruise bestaat uit een segment van 20 dagen en een van 16 dagen.
 • “Jewels of Southeast Asia”: Singapore naar Shanghai (vertrek 10 april, duur 18 dagen). Vaar naar havens in Maleisië, Cambodja, Vietnam en China inclusief Hong Kong, Taiwan en Ishigaki in Japan.
 • “Gems of China, Korea & Japan”: Shanghai naar Kobe. (vertrek 28 april, duur 18 dagen) – Bezoek diverse havens in China, Zuid-Korea (Seoul) en Hiroshima in Japan, onderweg naar Kobe.
 • “Kamchatka & Kuroshio Route”: Kobe naar Vancouver. (vertrek 16 mei, duur 21 dagen) – Ontdek Aomori en Otaru in Japan, Petropavlovsk in Rusland en diverse havens in Alaska inclusief Kodiak Island en Ketchikan plus een adembenemende doorsteek in Glacier Bay en de Inside Passage onderweg naar Vancouver.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.