Vietnam

Vietnam, bekend van de de rondreizen die zowel ouderen als jongeren graag maken door dit mooie land. Vietnam is een unieke vakantie bestemming. Elk jaar kiezen meer dan 70.000 Nederlanders voor een vakantie naar Vietnam.

Veel reisorganisaties bieden rondreizen aan langs de hoogtepunten van Vietnam zoals Kras Stervakanties en SNP en Sawadee Talisman of Baobab. Vraag een brochure aan over Vietnam voor je reis naar Hanoi.

Visum nodig voor Vietnam

Als je naar Vietnam gaat heb je een visum nodig. Je visumaanvraag voor Vietnam kun je zelf doen op de officiële Vietnam visum website of laten uitvoeren door een e-visum Vietnam specialist. Tegen een kleine vergoeding zorgen zij ervoor dat je visum voor Vietnam correct wordt aangevraagd en geregistreerd wordt met jouw paspoort. Binnen maximaal 3 werkdagen heb je dan je officiële Vietnam visum binnen. Bij de aanvraag van je visum kies je uit een single entry of een multiple entry. De geldigheid van het visum is naar keuze voor 1 of 3 maanden. Voor dat laatste visum voor Vietnam betaal je een iets hogere vergoeding. Je betaalt $25 voor de aanvraag van je Vietnamvisum. Het visum is maximaal 30 dagen geldig.

Heb ik voor Vietnam een visum nodig voor een transitvlucht?

Heb je een transit vlucht en vlieg je binnen 24 uur weer verder naar een bestemming buiten Vietnam? In dat geval hoef je geen visum aan te vragen en kun je de luchthaven ook niet verlaten.

Vaccinaties voor Vietnam

Als je gaat reizen naar Vietnam is het verstandig om je te laten voorlichten over inentingen. Volgens het LCR zijn bepaalde vaccinaties aanbevolen voor Vietnam zoals DTP en Hepatitis A. Maak een afspraak via ThuisVaccinatie.nl voor een consult en vaccinatie aan huis.
vaccinatie-op-reis-logo

Verkeersbureaus van Vietnam

Verkeersbureau Vietnam Eurasia

Spui 202
2511 BX Den Haag
Nederland
Telefoon: +31-70-3632558
E-mail: vnembassy.nl@mofa.gov.vn
URL: http://www.vietnamembassy.nl

 

Verkeersbureau en VVV in Hanoi

VVV Hanoi / Ha Noi Department of Tourism

3B Hoang Dieu
Ha Noi
Vietnam
Telefoon: +842437339898
URL: http://hanoi.tourism.vn/english/

 

Doe een zakelijke aanvraag voor een bijeenkomst, congres, incentive of evenement

Met onderstaand formulier kunnen bedrijven in contact komen met onze partners voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, incentive, congres of evenement. Alleen MICE aanvragen worden in behandeling genomen. Consumenten gebruiken deze link.

    Ontvang elke werkdag om 16:00 het laatste nieuws over deze en 399 andere bestemmingen gratis in je mailbox.

 

Reviews lezen over Vietnam

  • Reviews bekijken van reizigers? TripAdvisor vertelt je wat andere reizigers vinden van Vietnam.
  • Kaart van Verkeersbureau Vietnam

    Route

    Jouw locatie: