Tanzania

Tanzania is een inspirerend land met de Mount Kilimajaro, de hoogste berg van Afrika, en Lake Tanganyika, het langste en op een na diepste zoetwatermeer. Andere grote toeristische trekpleisters zijn het Serengetti National Park, en dan vooral de jaarlijkse migratie van de wildebeesten, en natuurlijk het vakantie eiland Zanzibar. Tips van de bevolking en het Verkeersbureau van Tanzania kunnen je helpen bij je vakantievoorbereidingen.

Reizen naar Tanzania

Blijf op de hoogte van Tanzania met onze onze inspirerende nieuwsbrief vol Tanzania tips!

Feest in Tanzania!

Het hele jaar door vinden er festivals en evenementen plaats in Tanzania. Zorg dat je een van deze evenementen meemaakt om de rijke cultuur optimaal te ervaren. Voorbeelden zijn het Zanzibar International Film Festival, het Zanzibar Cultural Festival en het Mwaka Kogwa Festival. Tijdens dit laatste festival wordt het eind van een oud seizoen gevierd en het begin van een nieuwe, vruchtbare periode. Dat vindt plaats in juli en wordt als Nieuw Jaar gevierd door de lokale bevolking.

 

Handige tips voor je Zuid-Afrika vakantie!

Ontvang tips om je Zuid Afrika vakantie goed voor te bereiden. Denk aan hotel aanbiedingen, vaccinatie informatie en tips om de Big Five goed te fotograferen. Vul hieronder je e-mail adres in om de gratis tips te krijgen.

Records Kilimanjaro

Naast de wereldberoemde Mount Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika, kent Tanzania nog een recordhoudende plek. Lake Tanganyika is het langste meer ter wereld. Deze twee imponerende natuurverschijnselen illustreren de natuurlijke pracht en praal van dit land. En dat is nog lang niet alles. Het Serengetti National Park staat bekend om de aanwezigheid van wild, net zoals de Ngorongoro Crater. Kortom, Tanzania heeft de reiziger genoeg te bieden om te ontdekken!

Vaccinaties voor Tanzania

Als je gaat reizen naar Tanzania is het verstandig om je te laten voorlichten over inentingen. Volgens het LCR zijn bepaalde vaccinaties aanbevolen voor Tanzania zoals DTP en Hepatitis A. Maak een afspraak via ThuisVaccinatie.nl voor een consult en vaccinatie aan huis.
vaccinatie-op-reis-logo

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Tanzania

Tanzania Tourist Board

P.O.Box 2485
Dar-es-Salaam
Tanzania
Telefoon: +255222664873


Twitter: twitter.com/TZTouristBoard
Facebook: facebook.com/TanzaniaTouristBoard
YouTube: youtube.com/user/TanzaniaTouristBoard

 

Neem contact op met Tanzania Tourist Board

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil graag Nederlandstalige tips over Tanzania ontvangen*

Kaart van Tanzania


logo-tanzania-verkeersbureau