Cambodja

Cambodja, bekend van de indrukwekkende rondreizen die je kunt maken door dit mooie land. Groen, bergen en enorme vergezichten maken Cambodja tot een unieke vakantie bestemming.

De tempels van Angkor Wat

Angkor is een oude stad in de Cambodjaanse provincie Siep Reap. In het gebied zijn veel ruïnes en oude tempels te bezichtigen uit de periode van het voormalige Khmerrijk. Ook vind je hier een aantal tempels die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan sinds 1992. In het Nederlands betekent Angkor: Heilige Stad.

Angkor Wat tempel

Angkor Wat tempel

Veel reisorganisaties bieden rondreizen aan langs de hoogtepunten van Cambodja zoals Kras Stervakanties en SNP en Sawadee Talisman, Baobab. Vraag een brochure aan.

 

 

Vaccinaties voor Cambodja

Als je gaat reizen naar Cambodja is het verstandig om je te laten voorlichten over inentingen. Volgens het LCR zijn bepaalde vaccinaties aanbevolen voor Cambodja zoals Malaria, DTP en Hepatitis A. Maak een afspraak via ThuisVaccinatie.nl voor een consult en vaccinatie aan huis.
vaccinatie op reis naar Cambodja

Jongleren net buiten de tempels van Angkor wat in Siem Reap, Cambodja

Jongleren net buiten de tempels van Angkor Wat in Siem Reap, Cambodja

Cambodian Phare Circus

Het Phare Circus is een unieke attractie in Siem Reap. Op weg naar de beroemde tempels van Angkor, kun je de grote rode tent van Phare, het Cambodjaanse Circus, niet missen! Elke avond om 19:30 kan je een uur lang genieten van het moderne circus.

Van huilen tot lachen, je wordt meegenomen in een emotioneel verhaal over de Cambodjaanse cultuur in combinatie met adembenemende acrobatiek. Liefde, jeugd, gezin maar ook geweld, armoede en de rode Khmers trauma zijn de belangrijkste onderwerpen die worden verteld in de verschillende delen van de show. Phare, de Cambodjaanse Circus is een originele manier om de dynamiek, de creativiteit en de culturele vernieuwing van het hedendaagse Cambodja te ontdekken.

Twee circus artiesten van Phare Circus

Twee circus artiesten van Phare Circus

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Cambodja

Verkeersburo Ministry of Tourism of Cambodia

#262D Monivong Blvd, Khan Daun Penh
Den Phnom Penh
Cambodja
Telefoon: +31-70-3632558


Twitter: twitter.com/tourismcam
Facebook: facebook.com/Tourism2Cambodia
YouTube: youtube.com/channel/UCcFXM05QFSJGsQVAZZG0mLA
Instagram: instagram.com/travel2cambodia

 

Neem contact op met Cambodia Tourism Authority

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil graag Nederlandstalige tips over Cambodja ontvangen*

 

 

Doe een zakelijke aanvraag voor een bijeenkomst, congres, incentive of evenement

Met onderstaand formulier kunnen bedrijven in contact komen met onze partners voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, incentive, congres of evenement. Alleen MICE aanvragen worden in behandeling genomen. Consumenten gebruiken deze link.

    Ontvang elke werkdag om 16:00 het laatste nieuws over deze en 399 andere bestemmingen gratis in je mailbox.

 

Kaart van Cambodja