Advertentie mogelijkheden op Verkeersbureaus.info: bereik Nederlandse & Belgische reizigers met content marketing

Verkeersbureaus.info biedt interessante advertentiemogelijkheden. Van contentmarketing, nieuwsbrieven, win-acties, social media publicaties tot het verspreiden van berichten. Het platform heeft een breed pakket aan mogelijkheden die ook nog eens snel inzetbaar zijn.

Publicatie van persberichten

Is het verhaal dat je wilt publiceren nieuwswaardig? Lever het bericht aan als een persbericht en het wordt geïndexeerd in de nieuws zoekresultaten van de zoekmachines. Hierdoor valt jouw bericht direct op. De kosten voor de verspreiding van een persbericht bedragen € 175. Het bericht wordt ook opgenomen in de nieuwsbrief naar ruim 1.200 trade ontvangers en gepubliceerd op social media. Veel PR bureaus die persberichten versturen voor hun travel klanten hebben een strippenkaart die 50% korting geeft op de prijs van 1 press release. Ook maken een aantal Nederlandse touroperators gebruik van dit interessante distributie kanaal.

Indexatie van nieuwsberichten op Verkeersbureaus.info

Indexatie van nieuwsberichten op Verkeersbureaus.info

Content marketing en artikel marketing

Ben je op zoek naar mogelijkheden om een artikel verspreid te krijgen bij de juiste doelgroep? En moet dat gastartikel ook bezoekers, traffic en linken naar jouw website? Al vanaf € 225 zorgt Verkeersbureaus.info voor de plaatsing van het artikel, de verspreiding via social media en opname in de dagelijkse nieuwsbrief. Onder de klanten bevinden zich veel online marketing bureaus die op zoek zijn naar outreach voor hun klanten. Met deze wijze van guest posts en sponsored content zorgen wij voor een betere zichtbaarheid in zoekmachines en een stijging van traffic. Ook veel online travel websites zijn tevreden klanten.

Versturen van een nieuwsbrief

nieuwsbrief-campagne-vkVerkeersbureaus.info beschikt over databases met de e-mail adressen van meer dan 30.000 consumenten. Deze subscribers zijn via opt-in verkregen door bezoek aan de bestemmingspagina’s op de website en het zijn daardoor hoogwaardige ontvangers. De nieuwsbrieven worden wekelijkse verzonden en hebben een openingsrate van meer dan 38%. Ze worden goed gewaardeerd door de leden, het uitschrijfpercentage is laag. Sommige subscribers zijn al meer dan 8 jaar geabonneerd op de nieuwsbrief. Het is mogelijk om meerdere mailings te versturen naar de non-openers van een nieuwsbrief. Het tarief voor een dedicated nieuwsbrief inclusief directe links met utm-tags begint bij € 999.

 

 

 

 

Promotie van bestemmingen

Destination marketing dat is waar Verkeersbureaus.info goed in is. Met pakketten die bij elk budget passen zorgt het platform voor het creëren van Nederlandstalige fans voor wereldwijde bestemmingen. Het tarief begint bij € 599 per jaar. Veel ANTOR leden en VisitTheUSA members hebben een overeenkomst gesloten met Verkeersbureaus.info voor de promotie van hun bestemming op de Nederlandse markt.

Neem contact op

Neem contact op met Patrick Mulder als je ook goede resultaten wilt halen voor jouw travel marketing en/of PR campagnes. Vul het formulier in en hij neemt binnen 1 dag contact met je op. Je kunt ook bellen naar +31202611815.