Namibië

Namibië is een adembenemend, uitgerekt land met een ongekende natuurpracht. In dit op een na dunst bevolkte land ter wereld kunnen reizigers de diepe ravijnen van Fish River Canyon, de tijdloze schoonheid van de woestijn, en de vriendelijke, levendige dorpjes en steden ontdekken.

Reizen naar Namibië

De beste reistips over Namibië geeft het Verkeersbureau. Blijf op de hoogte van Namibië met onze inspirerende nieuwsbrief vol Nambië tips!

Natuur van Namibië

In Namibië is ontzettend veel moois te bewonderen. Aangezien het zo dun bevolkt is kan de natuur haar gang gaan en dat is te merken. Een voorbeeld van ruwe, ongetemde natuur is het Fish River Canyon National Park. Je kan als reiziger de hele canyon doorwandelen in vijf dagen en dat is een unieke ervaring. Voel jezelf nietig terwijl je langs eeuwenoude, immense rotsen loopt. Ook de Namib Dessert is het bezoeken meer dan waard. Deze uitgestrekte woestijn is een schitterend en imponerend gebied.

Wildlife in Namibië

Is Wildlife toch iets meer jouw ding, dan zit je bij Etosha Park goed. Als beste wildlife park van Namibië zijn ze bij Etosha trots op het feit dat ze de commercie buiten het park hebben weten te houden. Pas op voor de olifanten die onderweg zijn naar de waterplek, bekijk de hyena’s liggend in de schaduw, wachtend op een prooi, en zie nog een enorme variatie aan wilde dieren in hun natuurlijke omgeving.

Reviews lezen over Namibië

 • Reviews bekijken van reizigers? TripAdvisor vertelt je wat andere reizigers vinden van Namibië.
 • Gezond op reis

  Reist u naar Namibië, dan raden wij u aan om vooraf te informeren of u inentingen nodig heeft. Raadpleeg daarom Thuisvaccinatie voor vaccinatie advies. U kunt hier tevens nagaan of uw zorgverzekeraar deze vaccinaties vergoedt.

   

   

  Verkeersbureaus en VVV’s in Namibië

  Namibia Tourism Board

  Private Bag
  13244 Windhoek
  Namibië

   

  Neem contact op met Namibia Tourism Board

  Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

  Kaart van Namibië