Mariott internationaal verwacht wereldwijd meer dan 30 luxe hotels te openen in 2019

Marriott International, Inc. heeft op de International Luxury Travel Market (ILTM) in Cannes aangekondigd dat het plannen heeft om in 2019 meer dan 30 luxe hotels en resorts te openen. Hiermee breidt Marriott zijn wereldwijde visie op luxe reizen uit binnen acht verschillende luxemerken.

Met de wereldbekende gastvrijheidsnormen die hotels als The Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Reserve, St. Regis, W, The Luxury Collection, EDITION, JW Marriott en Bulgari kennen, blijft Marriott International grenzen verleggen en nieuwe gastbelevingen creëren die voldoen aan de evoluerende wensen van de luxereiziger. Met een uniek netwerk aan verschillende hotels en resorts in meer dan 60 landen en regio’s, breidt Marriott International’s luxury-portfolio zijn voetafdruk uit met ruim 200 hotels en resorts in 20 nieuwe landen, van Sri Lanka tot Bermuda en Marokko tot Kenia.

 

 

“Onze acht unieke luxemerken bieden ervaringen die verschillende typen luxereizigers aanspreken, ongeacht of hij zich volledig wilt onderdompelen in de bestemming, prioriteit geeft aan welzijn of zijn voorkeur uitgaat naar de beste locatie in de stad. “, aldus Tina Edmundson, Global Brand Officer en Luxury Portfolio Leader, Marriott International. “Van ‘s werelds meest iconische bestemmingen tot de ultieme onontdekte pareltjes, we richten ons erop om reizen naar een hoger niveau te tillen met sterk gecontextualiseerde en genuanceerde merkbelevingen.”

De toekomst van luxe reizen zal worden bepaald door persoonlijke ontdekking

Een wereldwijd onderzoek naar luxe, uitgevoerd in samenwerking met creatief bureau Team One, onthulde dat luxereizigers van nu niet alleen reizen om de wereld te ontdekken, maar ook om iets over zichzelf te ontdekken. Edmundson vervolgt: “Als het gaat om ervaringen, zijn mensen tegenwoordig op zoek naar meer betekenis en persoonlijke waarde, in plaats van alleen de mogelijkheid om zich te laten verwennen. Reizigers zijn actieve deelnemers geworden aan de reizen die ze maken – ze zijn meer dan ooit tevoren betrokken en verbonden. Uiteindelijk worden mondiale luxereizigers ‘scheppers’ in elk aspect van hun reiservaring en voor deze groep is reizen niet langer een vertrek uit de werkelijkheid, het ís de realiteit.”

 

 

Met een snelgroeiende, wereldwijde voetafdruk en acht verschillende luxemerken, beschikt Marriott International over een unieke positie om aan deze nieuwe verwachtingen te voldoen en nodigt de organisatie wereldreizigers uit om met een frisse blik naar de wereld te kijken. “Voor onze gasten streven we ernaar om een stap verder te gaan dan het aanbieden van momenten van genot, door ervaringen te creëren die diepgaand zullen inspireren en transformeren”, aldus Edmundson.

Het Ritz-Carlton biedt legendarische service over de hele wereld

Het Ritz-Carlton, dat bekend staat om zijn legendarische service en verfijnde design, zal de norm blijven bepalen als het op luxe aankomt. Met zes geplande openingen in het komende jaar, verwacht het iconische luxemerk ook de opening van zijn 100e locatie te vieren. Het merk zal naar verwachting terugkeren naar Australië met het debuut van The Ritz-Carlton in Perth en verwacht daarnaast in China een uitbreiding, met de opening van The Ritz-Carlton Xi’an. The Ritz-Carlton Rabat Dar es Salam dat de schoonheid van het Marokkaanse landschap en de Marokkaanse cultuur weerspiegelt, biedt een oase van rust biedt in de bruisende hoofdstad van Tanzania, terwijl The Ritz-Carlton, Mexico City gasten uitnodigt om de stad vanuit een nieuw perspectief te beleven. Met als missie het inspireren van reizen en het creëren van herinneringen voor gasten, verwacht het hotelmerk ook de voltooiing van de renovatie van The Ritz-Carlton New York, Central Park. Daarnaast wordt er naar de lancering van The Ritz-Carlton Yacht Collection in februari 2020 toegewerkt.

St. Regis anticipeert grote debuten op wereldwijde hotspots

St. Regis, dat op dit moment meer dan 40 hotels omvat in 20 landen en regio’s, vierde onlangs de renovatie van The St. Regis Rome, naast de opening van The St. Regis Zhuhai, gelegen in China’s belangrijkste toeristische bestemming aan de Parelrivierdelta. In het komende jaar is St. Regis van plan om het door André Fu ontworpen St. Regis Hong Kong te openen, waar deze bekroonde ontwerper de tijdloze elegantie van het merk zal combineren met een design dat de architectonische en culturele diversiteit van de stad reflecteert. Het merk breidt ook in Europa uit met The St. Regis Venice, dat ideaal gelegen is op het Canal Grande, dé centrale plek om de historische stad te ontdekken. Tot slot verwacht St. Regis ook zijn moderne glamour en veelbelovende service naar Caïro te brengen, een bestemming die al generaties lang reizigers fascineert en snel zijn plaats aan het heroveren is als een hotspot voor de wereldwijde ontdekker.

W herschrijft de regels van het luxe reizen

Als toonaangevend wereldwijd merk doorbrak W in 2018 de regels van traditionele luxe in bestemmingen als Brisbane, Amman en Costa Rica. Met de wereldwijde lancering van het WAKE UP CALL festival veranderde het hotelmerk de standaard van muziekfestivals, waarbij de festivalbeleving van grasveldjes naar befaamde hotelterreinen gebracht werd.

 

 

Deze serie muziekfestivals brengt mensen dichter bij de muziek dan ooit tevoren. In 2018 werd WAKE UP CALL georganiseerd bij W Hollywood, W Barcelona en W Bali. Dit jaar zal het merk zijn missie uitdragen om de levenslust van de gasten te stimuleren met de verwachte opening van acht hotels, op plekken als Aspen, Ibiza, Muscat en Melbourne. W combineert op een professionele manier de kracht van een wereldwijd merk met de relevantie en persoonlijkheid van een lokale insider. Het blaast voortdurend nieuw leven in zijn wereldwijde portfolio met lopende en geplande renovaties bij meer dan de helft van de hotels in Noord- Amerika , waaronder W Washington D.C. en W San Francisco.

EDITION blijft groeien op het gebied van iconische bestemmingen over de hele wereld

In 2018 verdubbelde het merk EDITION zijn voetafdruk en groeide de hotelketen van vier locaties naar acht met openingen in Shanghai, Bodrum, Barcelona en Abu Dhabi. Het populaire lifestylemerk is ontstaan door een samenwerking tussen de bedenker en innovator van boetiekhotels, Ian Schrager, en Marriott International. Het concept biedt een verfijnd ontwerp met elementen die de bestemming en moderne service combineren. Binnenkort verwacht het merk luxe te herdefiniëren met de recente opening in New York City’s Times Square en zal het merk naar West Hollywood komen met een geplande opening in Q2 2019.

The Luxury Collection brengt authentieke charme naar nieuwe bestemmingen

The Luxury Collection biedt een unieke en authentieke ervaring. Het is een snel groeiend ensemble van 110 hotels in meer dan 30 landen en regio’s over de hele wereld. In 2018 debuteerde het merk in Savannah met de opening van Perry Lane, breidde het zijn voetafdruk uit in Parijs met Hôtel de Berri, en bracht het zijn kenmerkende resortontwerp naar Los Cabos met Solaz, naast andere enerverende openingen. The Luxury Collection verwacht dit jaar negen panden te openen op gewilde locaties als Okinawa, Cesme, Buckinghamshire en Boedapest. Elk hotel staat symbool voor lokale charmes en schatten van de bestemming.

JW Marriott inspireert de passies van zijn gasten door middel van enerverende ervaringen

JW Marriott biedt gedifferentieerde luxe-ervaringen in 84 hotels en resorts in bijna 30 landen en regio’s, inclusief de recente opening van JW Marriott Nashville. Geïnspireerd door zijn legendarische naamgenoot, staat JW Marriott voor het samenstellen van enerverende ervaringen voor gasten, het bezorgen van belevingen en ambiances die gasten helpen om bij de tijd te blijven en mensen samen te brengen om de belangrijke momenten in het leven te vieren. Dit jaar verwacht JW Marriott zijn kenmerkende stijl van hartelijke service voort te zetten in gevestigde en nieuwe bestemmingen, met geplande openingen van de Malediven en Shanghai tot Savannah, Georgia.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.