Jordanië

Jordanië blijft een fascinerende bestemming: het betovert u op het moment dat u aankomt. De warmte van de lokale bevolking, adembenemende landschappen, een eeuwenoude cultuur met vele historische sites en tegelijkertijd is Jordanië moderner dan ooit tevoren! De hippe hoofdstad Amman is met slechts vier uurtjes vliegen de ideale bestemming voor een city trip. Cultuurliefhebbers reizen natuurlijk af naar de spectaculaire rode stad Petra en ontdekken waarom deze stad ook wel bekend staat als het ‘8e wereldwonder’.

Petra, Jordanië

Reizen naar Jordanie

Blijf op de hoogte van Jordanie met onze inspirerende nieuwsbrief!

 

 

Maar wat te denken van een adembenemend uitzicht over de Wadi Rum woestijn tijdens een ballonvaart? Ontspannen en verwend worden tijdens de vakantie moet ook gebeuren! Een bezoek aan de Dode Zee hoort er dan ook zeker bij. Ook voor natuurliefhebbers valt er genoeg te beleven. Jordanië kent 4 grote natuurparken die bekend staan om hun diversiteit aan flora en fauna.

 

Dit zijn de hotspots van Jordanië

Download nu handige tips over Jordanië. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

Bekijk de Verkeersbureaus en VVV in Jordanie

 

Doe een zakelijke aanvraag voor een bijeenkomst, congres, incentive of evenement

Met onderstaand formulier kunnen bedrijven in contact komen met onze partners voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, incentive, congres of evenement. Alleen MICE aanvragen worden in behandeling genomen. Consumenten gebruiken deze link.

    Ontvang elke werkdag om 16:00 het laatste nieuws over deze en 399 andere bestemmingen gratis in je mailbox.