Costa Rica

Costa Rica, bekend van de indrukwekkende rondreizen die je kunt maken door dit mooie land. Groen, bergen en enorme vergezichten maken Costa Rica tot een unieke vakantie bestemming.

 

Kijk hier of je een PCR test nodig hebt voor Costa Rica

Door het opgeven van je e-mailadres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR of anti-geen test, die nog verplicht kan zijn is als je naar Costa Rica wilt reizen.

 

In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een test voor Costa Rica. Ook geeft Eva jou het meest actuele reisadvies door van de Nederlandse Overheid en wat je moet doen als je al (gedeeltelijk) gevaccineerd bent.

 

]

 

Vraag een brochure aan over Costa Rica.

Vaccinaties voor Costa Rica

Als je gaat reizen naar Costa Rica is het verstandig om je te laten voorlichten over inentingen. Volgens het LCR zijn bepaalde vaccinaties aanbevolen voor Costa Rica zoals Malaria, DTP en Hepatitis A. Maak een afspraak via ThuisVaccinatie.nl voor een consult en vaccinatie aan huis.
vaccinatie-op-reis-logo

Verkeersbureau van Costa Rica

Visit Costa Rica

777-1000 San José
Costa Rica
Telefoon: +506 2299-5800

twitter
Facebook: www.facebook.com/visitcostarica
YouTube: youtube.com/user/VisitCostaRicaVideos
Instagram: instagram.com/visit_costarica/

 

 

Neem contact op met Visit Costa Rica

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

Doe een zakelijke aanvraag voor een bijeenkomst, congres, incentive of evenement

Met onderstaand formulier kunnen bedrijven in contact komen met onze partners voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, incentive, congres of evenement. Alleen MICE aanvragen worden in behandeling genomen. Consumenten gebruiken deze link.
    Ontvang elke werkdag om 16:00 het laatste nieuws over deze en 399 andere bestemmingen gratis in je mailbox.

 

Reviews lezen over Costa Rica

Reviews bekijken van reizigers? TripAdvisor vertelt je wat andere reizigers vinden van Costa Rica.

Kaart van Verkeersbureau Costa Rica

Route

Jouw locatie: