Van Rotterdam tot Brazilië: de 10 ultieme Valentijnsdag bestemmingen voor 2016

Doe inspiratie op voor Valentijn 2016 voordat het te laat is. Wij selecteerden bijzondere, romantische en ook lokale bestemmingen om te bezoeken met jouw Valentijn. Met deze tips maak je zeker indruk op jouw geliefde.

 

valentijn-2016

 

1. Vier Valentijn in het hart van Italië

In het gepassioneerde Italië wordt Valentijn groots gevierd met cadeaus, anonieme liefdesverklaringen en romantische diners. En wist je dat Sint Valentinus, de heilige naar wie Valentijnsdag genoemd is, uit Umbrië komt?
Valentijn in Italië

 

2. Romantische bestemmingen in ons eigen landje

Een romantische dag met je geliefde kan ook dicht bij huis. De ambiance en romantiek van Parijs of Venetië vind je namelijk ook in Nederland!
nederland-valentijn-banner

 

3. Romantisch Vlieland in de winter

Parel van de Nederlandse kust. Vlieland is heerlijk om een paar dagen uit te waaien op het strand, ook in de winter geniet je volop op het eiland van bos, duinen en de knusse restaurantjes.
plog 3

 

 

4. Wegdromen bij Noorderlicht en watervallen in IJsland

IJsland. Het land roept een bijzondere sfeer op. Gedachtes aan ijs, kou, sneeuw, geisers, lavalandschap, watervallen en het Noorderlicht dringen zich op. We willen er allemaal heen.
myvatn-nature-baths-ijsland

 

5. Samen genieten van een Duits biertje in Münster

Heb je niet het hele weekend de tijd voor Valentijn? Dan is Münster jullie bestemming. In korte tijd ontdek je het oude stadsgedeelte van deze middeleeuwse nederzetting.
Rijden over de Prinzipalmarkt

 

6. Duizend dingen doen in Nederland

Reisjournalist en fotograaf Jeroen van der Spek verzamelde 1000 ideeën voor alle soorten (romantische) uitstapjes in Nederland. Lekker weg in eigen land is weer trendy en betaalbaar.
zonnevlammen-utrecht

 

7. Mechelen, citytrip bestemming voor gezinnen

Mechelen is een typisch Vlaamse stad, met mooie pleintjes, leuke doorkijkjes, prachtige gevels en heerlijke restaurantjes. Daardoor de perfect bestemming voor het hele gezin.
P1080065

 

8. Bijzonder overnachten in de frisse berglucht in Zwitserland

Overnachten in Zwitserland is altijd bijzonder, dus ook ideaal met Valentijn. Vooral in de bergen. De hoge ligging is soms even wennen, maar van de frisse lucht, de geur van hout en de sereniteit van de omgeving kunnen de meeste stelletjes geen genoeg krijgen.
SWITZERLAND - SUMMER

 

9. Ervaar het paradijs in Brazilië

Opzoek naar iets exclusiefs voor jouw valentijn? Witte verlaten zandstranden, unieke surfspots en lokale gerechten maken Bahia in Brazilië de ultieme bestemming voor jullie valentijnsvakantie.
bahia-praia-espelho-tratada

 

10. Of geniet je liever in je eentje in Rotterdam?

Geen valentijn in 2016 voor jou? Met onze Valentijnsdag suggestie geniet je van geweldig Rotterdam. Laat de stad jou verleiden tot een bezoek.
Een bed van 2 meter breed in Hilton Rotterdam

 

 

 

Blijf geïnspireerd met onze specials

Elke maand hebben wij interessante tips. Blijf geïnspireerd en abonneer je op onze nieuwsbrief

 

Comments are closed.