1000 dingen doen in Nederland

Een dagje weg met de kinderen maar geen idee waarnaartoe? Een middag shoppen met een vriendin, of een romantisch uitje met je partner? Lekker weg in eigen land is populair. Steeds meer mensen kiezen voor een dagje uit of een korte vakantie in Nederland. Jeroen van der Spek verzamelde 1000 ideeën voor alle soorten uitstapjes in Nederland.
1000-dingen-doen-in-nederland-boek-jeroen-van-der-spek

De origineelste uitjes

1000 dingen doen in Nederland wijst je de weg naar de origineelste uitjes van ons land. Je vindt niet alleen honderden adressen voor een dagje uit, maar ook bijzondere doeervaringen, hippe hotspots en restaurants met een twist.

 

 

Het boek is ingedeeld per provincie en bevat top 10-lijstjes, met de mooiste strandpaviljoens, filmlocaties, de bekendste bergen van Nederland en meer. Met deze gids in handen is de kans op verveling nihil!

 

ZIE OOK: Tips voor je New York Citytrip

 

Bekijk alvast een paar pagina’s van het boek

Comments are closed.