Dit zijn de vaarroutes van Norwegian Cruise Line voor 2020-2021

Vandaag kondigt Norwegian Cruise Line, de innovator binnen de cruisewereld, geselecteerde vaarroutes voor 2020 en 2021 aan. Het gaat om routes van 12 schepen uit de uit 17 schepen bestaande vloot. Het reisschema bevat een aantal hoogtepunten.

Met als eerste hoogtepunt, het debuut van Norwegian Encore, die samen met Norwegian Bliss vanuit Seattle zevendaagse reizen gaat maken naar Alaska. Daarnaast Norwegian Joy’s allereerste aankomst in New York en Norwegian Jewel die in de lente van 2020 en 2021 naar Frans-Polynesië, Hawaï en langs de kust van de Stille Zuidzee zal varen. Ten slotte ondergaat Norwegian Spirit begin 2020 een uitgebreide renovatie waarna cruises vanuit Tokio, Japan, Hongkong en China hun debuut maken.

 

 

Kevin Bubolz, Managing Director Norwegian Cruise Line Europa: “We zijn ontzettend blij dat we deze ongelofelijk aantrekkelijke routes mogen aankondigen voor cruises van onze innovatieve vloot. Met deze onweerstaanbare vaarroutes, de introductie van onze nieuwste schepen Norwegian Joy en Norwegian Encore en de nieuwe routes van Norwegian Spirit na renovatie, zijn we ervan overtuigd dat onze gasten elk moment van hun cruisevakantie met ons nog meer zullen blijven genieten”.

 

 

Alaska

Norwegian Bliss maakte vorig jaar haar debuut en wordt dit en volgend jaar in Seattle vergezeld door Norwegian Joy. Binnenkort start de vaart van Norwegian Encore, waarna het schip in 2021 Norwegian Bliss vergezeld in Seattle. Zowel Norwegian Bliss als Norwegian Encore bieden zevendaagse cruises aan. Norwegian Bliss vaart vanaf 24 april 2021 naar Junaeu, Ketchikan en Icy Strait Point in Alaska en naar Victoria in Brits-Colombia.

Norwegian Encore start op 2 mei 2021 met het Alaska seizoen. Havens die worden aangedaan zijn in Juneau, Skagway en Ketchikan in Alaska en Victoria in Brits-Colombia. Het eerste bezoek aan Icy Strait Point is op 12 mei 2021. Alle Alaska routes van Norwegian Encore passeren Glacier Bay.

Norwegian Joy vaart vanaf april 2020 tot oktober 2020 naar Alaska, met bezoeken aan Juneau, Ketchikan en Icy Strait Point en Victoria. 10 mei 2021 keert Norwegian Jewel terug naar Vancouver, Brits-Colombia en Seward in Alaska voor de populaire zevendaagse Glacier Bay Northbound en Inside Passage routes.

Caribbean

Vanaf 13 april 2021 zal Norwegian Breakaway vanuit Miami een combinatie van vijf-, zeven- en negendaagse cruises maken naar de oostelijke, westelijke en zuidelijke Caraïbische eilanden. De Oost-Caraïbische afvaarten varen onder andere naar Puerto Plata, Dominicaanse Republiek (St. Thomas), de Amerikaanse Maagdeneilanden (Tortola), de Britse Maagdeneilanden en het privé-eiland van Norwegian Cruise Line namelijk Great Stirrup Cay op de Bahama’s. De West-Caraïbische cruises bestaan uit een bezoek aan Roatán, Honduras; Costa Maya en Cozumel, Mexico en de resortbestemming Harvest Caye in Belize. Norwegian Breakaway’s Zuid-Caraïbische cruises brengen een bezoek aan Oranjestad, Aruba; Willemstad, Curaçao; Kralendijk, Bonaire en Puerto Plata (de Dominicaanse Republiek).

Bermuda, Canada en Nieuw Engeland

Op 14 april 2021 is Norwegian Joy voor het eerst in thuishaven New York City te vinden, voor reizen naar Bermuda, Canada en Nieuw Engeland. De zevendaagse cruises naar Bermuda bieden de gasten drie volledige dagen om het eiland te verkennen. De vijfdaagse cruises naar Canada en Nieuw Engeland zullen een bezoek brengen aan Portland in Maine en Halifax in Nova Scotia.

Vanaf 18 april 2021 zal Norwegian Gem een combinatie van zevendaagse cruises naar Bermuda maken vanuit Boston en zevendaagse cruises naar Canada en Nieuw Engeland vanuit Boston en Quebec City. Bezoeken omvatten aanleghavens in Bar Harbor en Portland, Maine; Halifax en Sydney, Nova Scotia; Saguenay, Quebec en Charlottetown, Prince Edward Island.

Na de Caraïbische cruises vanuit Miami op 24 augustus 2021 maakt Norwegian Breakaway zevendaagse cruises naar Canada en Nieuw Engeland vanuit New York. Havens die worden aangemeerd liggen in Bar Harbor en Portland, Main; Halifax, Nova Scotia en Saint John, New Brunswick.

Europa

Op 25 april 2021 keer Norwegian Epic terug naar Europa voor de populaire zevendaagse routes vanuit Barcelona, Spanje; Rome (Civitavecchia) met bezoeken aan Napels en Florence/Pisa (Livorno), Italië; Cannes, Frankrijk en Palma de Mallorca, Spanje.

Vanaf 2 mei 2021 zal Norwegian Dawn opnieuw de Griekse eilanden bevaren vanuit Venetië, Italië met zevendaagse afvaarten naar Kotor, Montenegro; Dubrovnik, Kroatië; Corfu, Santorini, Mykonos en Argostoli, Griekenland.

Vanaf 29 april 2021 biedt Norwegian Getaway 10- en 11-daagse cruises naar de Griekse eilanden en Italië vanuit Rome (Civitavecchia). De cruise brengt bezoeken aan Kotor, Montenegro; Dubrovnik, Kroatië; Corfu, Santorini, Mykonos en Athene (Piraeus), Griekenland en Napels en Florence/Pisa (Livorno), Italië.

Op 28 mei 2021 keert Norwegian Escape terug naar Europa met negendaagse cruises naar de Baltische regio vanuit Kopenhagen, Denemarken. Bezoeken zullen worden gebracht aan Warnemünde, Duitsland; Tallin, Estland; Helsinki, Finland; Stockholm (Nynashamn), Zweden en een overnachting in Sint-Petersburg, Rusland.

Azië en Stille Zuidzee

Vanaf 9 mei 2020 vaart Norwegian Spirit meerdere routes varen vanuit Tokio, Japan en Hongkong, China. De verkoop voor deze routes begint op 1 mei 2019. Deze 11- tot 15-daagse cruises brengen je naar bucketlist-waardige bestemmingen. Waaronder bezoeken aan Shanghai en Peking, China; Osaka, Okinawa, Mount Fuji (Shimizu) en Sapporo, Japan en Taipei (Keelung), Taiwan.

Begin 2020 ondergaat Norwegian Spirit een uitgebreide renovatie van miljoenen dollars, inclusief nieuwe zalen, vernieuwde hutten en openbare ruimtes. De revitalisering maakt deel uit van het Norwegian Edge®-programma van Norwegian Cruise Line.

Norwegian Jewel zal in het voorjaar van 2020 en 2021 verschillende cruises varen naar Frans-Polynesië, Hawaï en langs de Stille Zuidzee. Deze 11- tot 21-daagse cruises zijn vanaf 17 april 2019 te boeken en worden aangeboden vanuit Sydney, Australië; Papeete, Tahiti; Honolulu, Hawaï en Vancouver, Brits-Colombia. Prachtige bestemmingen die worden bezocht zijn onder andere Bora Bora, Raiatea en Nuku Hiva, Frans-Polynesië; Lautoka, Suva en Dravuni, Fiji; Noumea, Lifou en Île des Pins, Nieuw-Caledonië; Mystery-eiland, Espiritu Santo en Port Vila, Vanuatu en Big Island (Hilo en Kailua-Kona), Maui (Kahului), Kauai (Nawiliwili) en Oahu (Honolulu), Hawaï.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.