De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Oud Hollands weekend op Keukenhof 5 en 6 april 2014

De tulp is wereldwijd het beeldbepalende icoon van Nederland. Met Holland als thema in 2014 kan het dan ook niet anders dan dat Keukenhof de tulp centraal stelt. Holland = Tulpen = Keukenhof. Naast de traditionele zaken worden veel nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd op het 32 hectare grote park, dat een raakvlak van natuur en cultuur is. Klik hier voor het hele bericht!

keukenhof

2. 7 Redenen om samen te werken met bloggers

Veel reisorganisaties weten dat wij nauw samen werken met bloggers en zijn benieuwd naar onze ervaringen. Meer dan 85 reis bloggers hebben zich aangemeld als Contributor voor Verkeersbureaus.info. Zij zorgen niet alleen voor inspirerende content op de bestemmingspagina’s maar ze gedragen zich ook als echte brand ambassador voor de relaties waar wij mee werken. We hebben de 7 reden op een rijtje gezet waarom wij met bloggers samenwerken. Klik hier voor de 7 redenen!

3. Cristiano Ronaldo en Pelé bundelen krachten voor Emirates in nieuwe campagne

Emirates Airline, officiële FIFA Worldwide Partner, heeft vandaag aangekondigd dat Cristiano Ronaldo de nieuwste Global Ambassador van de luchtvaartmaatschappij wordt. Tijdens dezelfde persconferentie in Madrid toonde Emirates ook voor het eerst de nieuwe campagnevideo waarin de voetbalster samen te zien is met de Braziliaanse legende Péle, sinds januari van dit jaar de eerste Global Ambassador van Emirates. Klik hier voor het hele bericht.

brasilia

 

 

4. Khao Sok en Chiao Lan Lake, Thailand

Thailand is het nieuwe Spanje, hoor je soms. Het populairste vakantieland voor Nederlanders op het moment. Betekent dat dat het niet meer de moeite waard is om naar toe te gaan vanwege de vele toeristen? Natuurlijk niet! Thailand is niet voor niets zo populair. De vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de prachtige natuur en knalblauwe zee maken dit land tot een must visit! Maar er is meer dan alleen prachtige tempels, snorkelen en duiken en bucketfeestjes op tropische stranden. Bekijk hier het hele artikel van Sheelagh!

Hutten Chiao Lan Lake Thailand

5. Van Rotterdam naar Londen in minder dan 5 minuten

Vanaf gister start British Airways met een vijfmaal daagse service van Rotterdam The Hague Airport naar Londen City Airport. Hiermee creëert de Britse luchtvaartmaatschappij de snelste route van de Randstad naar hartje Londen. Reizigers zijn, inclusief het tijdverschil, binnen 5 minuten in Londen; een besparing van ruim één uur op alle alternatieve routes. Klik hier voor het hele bericht.

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.