Cristiano Ronaldo en Pelé bundelen krachten voor Emirates in nieuwe campagne

Emirates Airline, officiële FIFA Worldwide Partner, heeft vandaag aangekondigd dat Cristiano Ronaldo de nieuwste Global Ambassador van de luchtvaartmaatschappij wordt. Tijdens dezelfde persconferentie in Madrid toonde Emirates ook voor het eerst de nieuwe campagnevideo waarin de voetbalster samen te zien is met de Braziliaanse legende Péle, sinds januari van dit jaar de eerste Global Ambassador van Emirates.

brasilia

Nieuwe digitale campagne

Emirates brengt in de nieuwe digitale campagne de twee voetbalidolen samen met hun fans in de onboard lounge van de A380. Iedere generatie van voetballiefhebbers heeft een held, maar velen hebben een verschillende mening over wie de beste voetballer aller tijden is. Of het Ronaldo, Pelé of iemand anders is; het debat zal zich deze zomer voortzetten tijdens het WK. De aankondiging van de nieuwe Global Ambassador komt 74 dagen voordat ’s werelds meest bekeken sportevenement begint in Pelé’s geboorteland, Brazilië. Ronaldo, die twee keer benoemd is tot FIFA Player of the Year en speelt voor het door Emirates gesponsorde Real Madrid, zal zijn nationale team naar Zuid-Amerika leiden.

 

 

Cristiano Ronaldo is een icoon voor deze generatie van voetbalfans en een van de grootste voetballers van dit moment. Hij is zeer getalenteerd en blijft onverminderd doorzetten om het hoogst mogelijke te bereiken. Deze ethos en zijn vermogen om fans wereldwijd te inspireren maakt dat wij ons verheugen over deze nieuwe samenwerking.

Aldus Boutros Boutros, Emirates Divisional Senior Vice President of Corporate Communications and Brand.

Sportevenementen

Jaarlijks is Emirates betrokken bij meer dan 200 sportevenementen waar fans en klanten exclusieve ervaringen delen. Als officiële FIFA Partner heeft Emirates zich sinds 2006 beziggehouden met de FIFA Women’s World Cup, de FIFA U20 en U17 World Cup en de FIFA World Cup, waaronder het komende WK in Brazilië. Met dagelijkse vluchten van Dubai naar Rio de Janeiro en São Paulo verwacht Emirates dit jaar meer dan 18.000 passagiers te vervoeren voor een bezoek aan het WK in Brazilië.

Bekijk de nieuwe campagne video hier:

Comments are closed.