Voor al deze bestemmingen heb je een visum nodig volgens de experts

Wist je dat je wanneer je een strafrechtelijk verleden hebt je Canada niet binnenkomt? Of dat een bepaalde regio in Griekenland alleen bezocht kan worden door mannen? Win een visumaanvraag voor een bestemming waar je wel met het hele gezin heen kan.

Wel of geen vrouwen op Mount Athos?

Wel of geen vrouwen op Mount Athos?

Reizen in Canada met een eTA

Reis naar Noord-Amerika en bezoek, Canada, het één na grootste land ter wereld. Voordat het avontuur begint vraag je digitaal een eTA, een visum, aan om Canada in te mogen reizen. Wist je dat je wanneer je een strafrechtelijk verleden hebt je Canada niet binnenkomt? Niet alleen een schoon verleden is belangrijk maar ook een goede gezondheid is van belang om het land in te komen. Gedraag je dus te alle tijden goed en ga op de gezonde tour voordat je een bezoekje aan Canada brengt!

paspoort-canada-visum-stempel

Het visum voor Mount Athos is alleen voor mannen

Het Griekse pelgrims-eiland Mount Athos werd in 1046 als monnikenstaat erkend en is sindsdien alléén toegankelijk voor mannen boven de 18 jaar. Daarnaast moet je een speciaal pelgrim-visum hebben om deze plek in de regio Chalkidiki te kunnen bezoeken.

Win een visumaanvraag voor het hele gezin

Naar India, Canada of Egypte zonder het zelf regelen van een visumaanvraag en bijbehorende kosten? Win een visumaanvraag van E-visums en bespaar stress, tijd en kosten.

 

 

Een visumaanvraag kan lastig en duur zijn. Het liefst zou je willen dat iemand je helpt. Wij geven een gratis visumaanvraag van E-visums weg voor een gezin van maximaal 4 personen. Doe mee aan de visumaanvraag-winactie en like deze foto op Facebook en tag een vriend of familielid met wie jij op reis zou willen gaan.

Win een visum aanvraag

Dit zijn de kleine lettertjes:

 • Een evisum is online aan te vragen op www.e-visums.nl
 • Vanaf 1 december kun je een gewoon visum aanvragen bij e-visums.nl
 • De consulaire kosten zijn voor eigen rekening en verschillen per land. Bekijk deze op www.e-visums.nl
 •  

  Wat je verder nog moet weten over het aanvragen van een visum

  Met welke letter wordt een toeristenvisum in China aangeduid? En wat is de betekenis het woord ‘visum’ eigenlijk? Is een visa run strafbaar en voor welke Nederlandse eilanden heeft men een visum nodig? Niels geeft handige tips.

  visum-aanvraag-egypte.jpg

  Voordat het avontuur naar het buitenland kan beginnen is het belangrijk om je tot in de puntjes voor te bereiden. Het proces bij een visumaanvraag kan enorm verschillen per land. Zo duurt een visumaanvraag voor China momenteel 10 werkdagen en moet je naar Den Haag reizen om deze aan te vragen. Terwijl je voor Egypte zelfs een last minute visum op het airport kunt aanvragen. Laat je van tevoren uitgebreid informeren en besteed hier genoeg aandacht aan. Bij E-visums is het mogelijk om, wanneer de situatie hieraan voldoet, bij een visumaanvraag voor 23.00 uur het visum dezelfde dag te ontvangen.

  5 feitjes over visums die je wilt weten:

 • Een toeristenvisum in China wordt aangeduid met de letter L
 • Het woord visum betekent letterlijk: document dat bekeken is
 • Een visa run houdt in dat iemand voor korte tijd het land verlaat en daarna op een nieuw visum terug keert
 • Toeristen met een toeristenvisum mogen maximaal 90 dagen het land bezoeken
 • Op dit moment wordt voor Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Caribisch Nederland een gemeenschappelijk visum uitgegeven voor kort verblijf
 •  

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Comments are closed.