Egypte

Egypte, bekend van piramiden, de rode zee en de geweldige duikplekken in Hurghada. Tijdens een vakantie in Egypte kom je volledig tot rust in de 5-sterren resorts waar je volledig in de watten wordt gelegd.

Reizen naar Egypte

 

 

 

Reviews lezen over Egypte

Reviews bekijken van reizigers? TripAdvisor vertelt je wat andere reizigers vinden van Egypte. Blijf op de hoogte van Egypte met onze inspirerende nieuwsbrief!

Gezond op reis

Reist u naar Egypte, dan raden wij je aan om vooraf te informeren of je inentingen nodig heeft. Raadpleeg daarom je zorgverzekering voor vaccinatie advies. Je kunt hier tevens nagaan of de zorgverzekeraar de vaccinaties vergoedt.

Vaccinaties voor Egypte

Als je gaat reizen naar Egypte is het verstandig om je te laten voorlichten over inentingen. Volgens het LCR zijn bepaalde vaccinaties aanbevolen voor Egypte zoals Hepatitis B. Maak een afspraak via ThuisVaccinatie.nl voor een consult en vaccinatie aan huis.
vaccinatie-op-reis-logo

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Egypte

Office du Tourisme Egyptien

1000 Brussel
Avenue Louise 179
België
Telefoon: +32-26473858


Twitter: twitter.com/experienceegypt
Facebook: facebook.com/experienceegypt
Instagram: instagram.com/experience_egypt

 

Neem contact op met Verkeersbureau Egypte

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Egypte