India

India is een land in Zuid-Azië en na China het land met het hoogste inwonersaantal ter wereld. Het ligt op het Indische subcontinent en bestaat voor het grootste deel uit schiereiland. New Delhi is de bruisende hoofdstad van India maar niet de grootste stad van het land; dat is Bombay.

Reizen naar India

Dagelijks reizen er wereldwijd honderden mensen van en naar India. Qua diversiteit is het Zuid-Aziatische land een van de meest fascinerende gebieden ter wereld.

Vliegen naar India met Jet Airways

De vliegtuigmaatschappij Jet Airways bestaat sinds 1919 en werkt sinds 1969 samen met KLM voor vluchten naar India vanuit Amsterdam. Sinds oktober 2017 maakt Jet Airways een connectie tussen Noord Amerika, India en Nederland met Bengaluru als nieuwe Indiase bestemming. Jet Airways heeft meer dan 600 vluchten per dag naar India. Bij aankomst in India heeft Jet Airways een fijnmazig netwerk waardoor het gemakkelijk is om naar je volgende bestemmingen te vliegen.

Je visum voor India

Voor India heb je een evisum nodig. Je kunt het e-visum voor India online aanvragen. Met dit toeristenvisum mag je als toerist India toetreden en je vakantie in India vieren.

 

 

Vaccinaties voor India

Als je gaat reizen naar India is het verstandig om je te laten voorlichten over inentingen. Volgens het LCR zijn bepaalde vaccinaties aanbevolen voor India zoals Gelekoorts, Dengue en Hepatitis A & B. Maak een afspraak via ThuisVaccinatie.nl voor een consult en vaccinatie aan huis.
vaccinatie-op-reis-logo

Verkeersbureau van India

Indiaas verkeersbureau

Rokin 9-15
1012 KK Amsterdam
Nederland
Telefoon: +31 20 6208991
E-mail: info@indiatourismamsterdam.com

email adres info@indiatourismamsterdam.com
website adres www.indiatourismamsterdam.com

 

Zakelijke aanvraag voor bijeenkomst, congres, incentive, evenement

Met onderstaand formulier kunnen bedrijven in contact komen met onze partners voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, incentive, congres of evenement. Alleen MICE aanvragen worden in behandeling genomen. Consumenten kunnen deze link gebruiken.
    Ontvang elke werkdag om 16:00 het laatste nieuws over deze en 399 andere bestemmingen gratis in je mailbox.

 

Adres van verkeersbureau van India

Blijf op de hoogte van India met onze inspirerende nieuwsbrief vol India tips!