Sint Maarten

Sint Maarten is het kleinste eiland ter wereld waarbij de ene helft Nederlands is en de andere helft Frans. Volgens eilandbewoners heb je dan ook ‘Twice the Vacation, Twice the Fun’ op Sint maarten.

strand-zee-sintmaarten-mensen

 

Vraag een PCR Test aan voor Sint Maarten (corona test)

Door het opgeven van je email adres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR test, die verplicht is als je naar Sint Maarten wilt reizen.

 

Zonder een negatieve testuitslag mag je niet naar Sint Maarten reizen. In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een PCR test voor Sint Maarten. Ook gelden er strikte voorwaarden voor de ouderdom van het testcertificaat met de negatieve uitslag voor Sint Maarten. Vaak mag deze niet ouder zijn dan bijvoorbeeld maximaal 4 dagen voordat je aankomt. Ook deze informatie staat gedetailleerd in de e-mail beschreven.

 

 

Met 37 prachtige witte zandstranden, een azuurblauwe zee en de heerlijke relaxte sfeer is Sint Maarten de ideale bestemming voor een luxe vakantie of je exotische huwelijksreis. Ook voor watersporters heeft Sint Maarten alles in huis. Zo biedt dit kleine eiland een prachtige onderwaterwaterwereld om te duiken en te snorkelen, maar ook de ideale omstandigheden voor verschillende watersporten boven water zoals zeilen, surfen en skimboarden.

Neem contact op met Sint Maarten Tourist Office

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

Sint Maarten Tourist Bureau

C/O AVIAREPS BV Beechavenue 104
1119 PP Schiphol-Rijk
Nederland
Telefoon: +31-20-6541565

twitter twitter.com/sintmaarten