Sint Maarten

Sint Maarten is het kleinste eiland ter wereld waarbij de ene helft Nederlands is en de andere helft Frans. Volgens eilandbewoners heb je dan ook ‘Twice the Vacation, Twice the Fun’ op Sint maarten.

strand-zee-sintmaarten-mensen

 

Kijk hier of je een PCR test nodig hebt voor Sint Maarten

Door het opgeven van je e-mailadres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR of anti-geen test, die nog verplicht kan zijn is als je naar Sint Maarten wilt reizen.

 

In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een test voor Sint Maarten. Ook geeft Eva jou het meest actuele reisadvies door van de Nederlandse Overheid en wat je moet doen als je al (gedeeltelijk) gevaccineerd bent.

 

 

Met 37 prachtige witte zandstranden, een azuurblauwe zee en de heerlijke relaxte sfeer is Sint Maarten de ideale bestemming voor een luxe vakantie of je exotische huwelijksreis. Ook voor watersporters heeft Sint Maarten alles in huis. Zo biedt dit kleine eiland een prachtige onderwaterwaterwereld om te duiken en te snorkelen, maar ook de ideale omstandigheden voor verschillende watersporten boven water zoals zeilen, surfen en skimboarden.

Neem contact op met Sint Maarten Tourist Office

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

Sint Maarten Tourist Bureau

C/O AVIAREPS BV Beechavenue 104
1119 PP Schiphol-Rijk
Nederland
Telefoon: +31-20-6541565

twitter twitter.com/sintmaarten