Hier gaan we naartoe in de Meivakantie van 2019

De populairste bestemmingen voor aankomende meivakantie liggen net als vorig jaar in Spanje. Toch lijken de Spaanse bestemmingen dit jaar nóg meer in trek dan een jaar eerder.

Waar in 2018 vijf Spaanse bestemmingen deel uitmaakten van de top 10, zijn dat er dit jaar maar liefst zeven. Dat blijkt uit cijfers van online ticketaanbieder Vliegtickets.nl. Binnen Europa is Málaga nog steeds de absolute favoriet, buiten Europa zijn dat New York en Bangkok.

Nieuw binnengekomen in de top 10 van populaire bestemmingen in de meivakantie binnen Europa zijn Ibiza en Mallorca, op plaats 5 en 6. Ook nieuw in de top 10 is Dublin. Wat ook opvalt is de groeiende populariteit van Rome als bestemming voor de meivakantie, welke stijgt van plek 8 naar plek 3.

 

 

Top 10 Europa

 

 

Buiten Europa blijkt New York de grote favoriet, gevolgd door Bangkok. Verder valt Amman, de hoofdstad van Jordanië, op als nieuwkomer. Verdwenen uit het rijtje met populaire bestemmingen is Dubai.

Top 10 buiten Europa 2019

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.