Lissabon

Lissabon, ofwel Lisboa is de hoofdstad en de grootste stad van Portugal.In de wijk Bairro Alto vind je kleine restaurantjes en uitgaansgelegenheden. In het oosten vind je Alfama, een oude volkswijk. Door de steile straatjes en steegjes een mooie bezienswaardigheid. Dwars door de wijk kronkelt tramlijn 28, waarop oud trammaterieel rijdt. Een must do als je Lissabon bezoekt!

Lissabon

Lissabon

Blijf op de hoogte van Lissabon met onze onze inspirerende nieuwsbrief vol Lissabon tips!

Reizen naar Lissabon

 

Nederlandse fietstour in Lissabon

Fietsen in Lissabon is veilig, informatief en vooral heel erg leuk. De gids laat jou de mooiste plekjes van Lissabon zien. Denk hierbij aan Parque Eduardo VII, Rivier Tagus en Parca de Comercio. Daarnaast vertelt jouw gids je tijdens de tour naast de bekende verhalen ook de geheimen van deze prachtige stad. De tour in Lissabon wordt standaard in het Engels aangeboden. Mocht je liever in het Nederlands door deze mooie stad worden rondgeleid dan kan dit op aanvraag. Deze fietstour is geschikt voor iedereen!

Met de fiets Lissabon verkennen

Activiteiten in Lissabon

Je kunt in Lissabon veel activiteiten boeken en beleven. Zowel gratis activiteiten als betaalde. Maak een keuze uit onderstaande tips voor Lissabon of bekijk wat nog meer mogelijk is n de hoofdstad van Portugal.

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Lissabon

Turismo de Lisboa

Rua do Arsenal, 15
1100-038 Lisboa
Portugal
Telefoon: +351210312700
URL: http://www.visitlisboa.com

twitter
Facebook: www.facebook.com/visitlisboa

 

Neem contact op met Verkeersbureau Lissabon

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil de Nederlandstalige tips over Lissabon ontvangen*