Bangkok

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, ligt in Centraal-Thailand. De stad heeft een groot aanbod aan bezienswaardigheden. De talloze prachtige tempels geven een religieus beeld aan Bangkok, zoals Wat Pho (de Liggende Boeddha) en Wat Arun.

Het verkeer in Bangkok

Het verkeer in Bangkok

Er zijn veel winkelgelegenheden in Bangkok. Van grote winkelcentra tot gezellige markten. Zelfs ’s werelds grootste markt, de Chatuchak Weekend Market, bevindt zich in de stad.

De Grand Palace is het voormalig koninklijke paleis. Het is een schitterend complex.
Daarnaast zijn er nog vele andere redenen om de Bangkok te bezoeken zoals Thai Boxing, de vele restaurants en de uitgaansgelegenheden.

De leukste hotspots in Bangkok in een Insider Travel Guide

Download hem hier, hij is alleen vandaag gratis te downloaden.

 

 

Winkelen in Bangkok

De Wang Lang Markt (ตลาด วังหลัง)


Aan de overkant van de Chao Phraya-rivier is Bangkok’s Grand Palace grenzend aan het Siriraj ziekenhuis, waar je door Wang Lang kunt slenteren op zoek naar lekker eten. Hier is een voortreffelijke selectie van verrassende, voorgekookte snacks te vinden. Ook een handvol goedkope restaurants vind je hier. Vergeet niet het gefrituurde varkensvlees en de zoete kokoswafel pannenkoeken (khanom tungtag) te proeven.
 Naast een overvloed aan voedsel, is de Wang Lang markt een populaire plek om trendy kleding of andere kleine, lokaal gemaakte dingetjes te kopen. Dankzij de vele studenten zijn de prijzen voordelig!


Bereikbaar: per rivierboot naar Wang Lang Pier, dit kan vanaf de Tha Chang Pier
Tijd: ’s middags is de beste tijd, ergens tussen 10:00-17:00