Exclusieve ‘BBC Earth Experiences’ in de Holland America Line vloot

Door een exclusieve samenwerking tussen BBC Earth en Holland America Line kunnen gasten aan boord vanaf nu nog meer van de natuurlijke wonderen van de wereld ervaren, hun kennis van onze planeet testen en meedoen aan een familiewedstrijd. Deze unieke uitvoeringen en interactieve programma’s zijn momenteel beschikbaar op het ms Koningsdam, ms Noordam, ms Rotterdam, ms Oosterdam, ms Zuiderdam en het ms Eurodam. In maart 2017 zijn de programma’s uitgerold op de rest van de vloot (met uitzondering van het ms Prinsendam).

zeehond-water

Het nieuwe programma neemt gasten mee in de wereld van BBC Earth’s prijswinnende en fascinerende ervaringen. Een hoogtepunt is “Frozen Planet Live,” een grensverleggend concert dat gebaseerd is op de “Frozen Planet” tv-serie van BBC Earth. “Frozen Planet Live,” wordt door live muzikanten uitgevoerd in het hoofdtheater van ieder schip. Terwijl de prachtige beelden op het scherm worden vertoond, spelen zij een speciaal georkestreerd muziekstuk van de prijswinnende componist George Fenton. Het publiek wordt meegenomen op een emotionele reis naar de wildernis van het poolgebied, waar het leven wordt geleid in de meest extreme omstandigheden. Daarnaast zijn er activiteiten beschikbaar, zoals de “Inside Earth” documentaires, spelshows, trivia, kinderactiviteiten en speciale BBC Earth cruises.

 

 

“Sinds de aankondiging van de samenwerking met BBC Earth kijken we uit naar het lanceren van het programma aan boord. Nu het uitrolt over de gehele vloot is het nóg levendiger en visueel indrukwekkender dan we voor ogen hadden”, aldus Orlando Ashford, President Holland America Line. “Onze gasten zijn avonturiers met een behoefte aan het uitbreiden van hun kennis tijdens het onze cruises. ‘BBC Earth Experiences’ brengt hen naar de meest afgelegen uithoeken van de wereld op een geweldige innovatieve manier.”

 

 

Familie spelshow

Gasten die hun kennis willen testen, kunnen meedoen aan de leuke “What on Earth!” familie spelshow die de gehele “BBC Earth” wereld tot leven brengt. De show onthult alle mooie, gekke en obscure kenmerken van onze natuurwereld. Teams spelen tegen elkaar op het hoofdpodium terwijl ze een locatie raden, puzzels oplossen en raden welk dier welk geluid maakt bij “Who on Earth!”. “Trivia from Earth” is een informele quiz in teamverband die gasten de mogelijkheid geeft hun algemene kennis over geschiedenis te tonen. Bovendien leren ze op deze manier leuke en nieuwe feiten.

Jonge cruisegasten kunnen ook meedoen met het avontuur door een BBC Earth’s kennisquiz te spelen. Kinderen kunnen zo bijzondere feiten ontdekken over verschillende dieren, dinosaurussen en zeedieren. Om het 70 jarig jubileum van varen naar Alaska te vieren, wordt een nieuwe BBC Earth Alaska show ontwikkeld voor het cruiseseizoen van volgend jaar. Details worden begin 2017 bekend gemaakt.

Vaar mee met BBC Earth Experts op geselecteerde cruises

Gasten die dieper willen ingaan op de BBC Earth ervaring, kunnen meegaan met speciaal geselecteerde cruises die ieder jaar zullen variëren. Daar ontdekken ze wat er achter de schermen van de BBC Earth documentaires gebeurt doordat producers, cameramannen en presentatoren aan boord zijn. Deze BBC Earth experts organiseren masterclasses en Q&A-sessies binnen hun eigen werkveld zodat gasten direct van de makers kunnen leren.
In 2017 staan er 4 geselecteerde BBC Earth cruises gepland:

  • 29 januari, ms Koningsdam – 7-daagse Oost-Caribbean cruise vanuit Fort Lauderdale.
  • 7 april, ms Oosterdam – 18-daagse Panamakanaal cruise van Tampa naar San Diego.
  • 8 juli, ms Maasdam – 7-daagse Canada en New Engeland cruise van Montréal naar Boston.
  • 27 oktober, ms Volendam – 14-daagse Taiwan en Japan cruise van Shanghai naar Hong Kong.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.