San Diego

San Diego ligt aan de westkust van Amerika, in het uiterste zuidwesten van Californië, aan de grens met Mexico. San Diego is ook de thuisbasis van SeaWorld en de grootste marinebasis van de Verenigde Staten.

Ga op walvis vaart met Hornblower Cruises

Ga op walvis vaart met Hornblower Cruises

Walvissen spotten

Voor de kust van San Diego kun je walvissen spotten. Je boekt je walvis watching tour op Hornblower.com voor de beste prijs en een mooie ervaring. De tour duurt ongeveer 4 uur. Aan boord kun je eten en drinken kopen. Zorg voor warme kleding, op zee kan het fris zijn. Ook is het aan te raden een goede (polariserende) zonnebril te dragen. Dan zie je de walvissen ook beter, net onder het wateroppervlakte.

 

Dit zijn de hotspots van San Diego

Download nu handige tips over San Diego. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

 

SeaWorld® San Diego

SeaWorld San Diego is 1 van de drie SeaWorlds die Amerika rijk is. Dit park opende haar deuren in 1964 onder de naam SeaWorld California. In dit park, waar bezoekers van alle leeftijden welkom zijn, sta je oog-in-oog met de mysterieuze zeezoogdieren die onze oceanen rijk zijn. Zie de kinderen genieten van de dolfijnen, slechts gescheiden door een glazen wand in een groot open bassin. De dolfijnen maken echt contact en voeren op eigen initiatief kunstjes uit. Er is dus een kans dat je nat wordt. Een groot plezier voor ouders, opa’s en oma’s en de kinderen. De grote trekker is de orka show die 2 keer per dag wordt gehouden. Het hele park loopt naar de arena waar de One Ocean show deze prachtige dieren toont aan de bezoekers. Voor de show deelt SeaWorld kennis over de “killer-whales” zodat iedereen naar huis gaat met meer kennis over deze zwarte-witte dieren. Naast dolfijnen en orka’s kom je ook deze dieren tegen in Seaworld San Diego:

  • Walrussen
  • Witte dolfijn
  • Penguins
  • Zeeleeuwen
  • Haaien
  • Otters
  • Schildpadden
Kinderen genieten van het contact met de dolfijnen in SeaWorld San Diego

Kinderen genieten van het contact met de dolfijnen

Ouders kunnen een blikje kopen met kleine visjes en zelf de zeeleeuwen voeren. Een geweldig schouwspel en een garantie voor blije kinderen.

SeaWorld Rescue

Naast het park heeft SeaWorld een belangrijke taak aan de westkust van Californië. Het ophalen, verzorgen en zo mogelijk weer uitzetten van aangespoelde dieren. Het SeaWorld Rescue team is 24 uur per dag bereikbaar en rukt uit als er dieren in nood zijn. Achter de schermen in het park zijn faciliteiten voor dierenartsen waar de dieren behandeld en onderzocht kunnen worden. Het doel van SeaWorld is altijd om het dier weer in zijn natuurlijke habitat uit te zetten als het hersteld is.

Auto van SeaWorld Rescue

Auto van SeaWorld Rescue

Tot ziens bij SeaWorld San Diego

Tot ziens bij SeaWorld San Diego

Foto’s van San Diego

 

 

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Verkeersbureaus en VVV’s in San Diego

San Diego Tourism Authority

750 B Street Suite 1500
92101 San Diego
Verenigde Staten
Telefoon: +186192323101


Twitter: https://twitter.com/visitsandiego
Facebook: facebook.com/SanDiego
YouTube: youtube.com/user/visitsandiego
Instagram: instagram.com/visitsandiego

 

Neem contact op met San Diego Tourism Authority

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil Nederlandstalige tips over San Diego ontvangen*

Kaart van San Diego