De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet. Opvallend is het bericht van Zoover, nog geen 1 dag oud maar direct al een van de best gelezen artikelen van afgelopen week. Daarnaast was er veel interesse voor autohuur en activiteiten in het Paasweekend. Dit is de top 5 van afgelopen week:

1. Paasweekend beste tijd om vakantiedeals te spotten

Pasen blijkt dé tijd om je huurauto voor de mei- of zomervakantie te boeken. Zonliefhebbers hebben dan alle tijd om op zoek te gaan naar de laagste prijzen en beste deals. Lees hier verder voor de beste deals.

madrid-spanje-huurauto-photo-credit-chris-stephenson-https://www.flickr.com/photos/pocketrockets/6271866905/in/photolist-aydXwi-auDsK-BDvHy-9rVBPG-BDyy7-BDvHg-BDvHp-BDvHa-BDvHu-aeun9T-26h5oe-BDyxV-9rSBEX-9rVqPG-BDyyi-aQrir-BDyyb-5LJMHW-4z9Z4Q-4za3KY-8ZeqdJ-c6hiwq-c6hjf1-c6hk89-c6hjwG-c6hgk7-c6hino-c6hgGE-4z9ZT5-4za4dC-5qhWkU-c79ALU-4z9ZdN-5ZJvgW-4za3y7-c79CYd-2k6N9P-8t6Lp8-5ZEiF8-c79CbL-c6hgV1-6MYZty-c79CiW-4z5Hy4-4z5NPM-c79B19-c79BHm-4za1PY-c79ABd-c79C7L

2. Keukenhof biedt met Pasen 2014 een ultiem lentegevoel

Gasten uit vele landen van de wereld, maar ook uit ons eigen land zullen in het Paasweekend een bezoek brengen aan de internationale bloemententoonstelling Keukenhof in Lisse. Lees hier wat er allemaal te doen is in de Keukenhof tijdens het Paasweekend.

 

 

3. Landal, Corendon en Solmar grote winnaars bij Zoover Awards

In Amsterdam werden gisteren de Zoover Awards 2014 uitgereikt voor beste en populairste reisorganisaties. De grote winnaars van deze consumentenprijzen zijn Landal, Corendon en Solmar. Benieuwd wie er nog meer in de prijzen viel? Lees hier meer over de feestelijke uitreiking.

Lees hier meer artikels over de Zoover Award winnaars:
Shoestring
CarDelMar
Eindhoven Airport
Curaçao

4. Herdenkingstoerisme: Wallonië in de Tweede Wereldoorlog

Contributor Renate bracht een bezoek aan het Bastogne War Museum tijdens haar trip naar Wallonië. Dit is de ideale bestemming voor wie geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog. Lees hier Renate’s tips.

5. Ryanair start nieuwe route naar Madrid, Spanje

Ryanair heeft aangekondigd dat zij per oktober 2014 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Madrid Barajas Airport, de luchthaven van de hoofdstad van Spanje, Madrid. Lees hier meer.

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.