Paasweekend beste tijd om vakantiedeals te spotten

Pasen blijkt dé tijd om je huurauto voor de mei- of zomervakantie te boeken. Zonliefhebbers hebben dan alle tijd om op zoek te gaan naar de laagste prijzen en beste deals. De reserveringen van autoverhuurservice lejebil.com lopen daarom flink op. De lage huurauto tarieven maken het erg aantrekkelijk om je vakantiebestemming met de auto te verkennen. lejebil.com ziet haar boekingen naar bestemmingen langs de middellandse zee nu al verdubbelen. De meeste vakantiegangers blijken ervoor te kiezen om met de hele familie de mediterrane zon op te zoeken in Portugal, , Italië, Griekenland en vooral in Spanje.

madrid-spanje-huurauto-photo-credit-chris-stephenson-https://www.flickr.com/photos/pocketrockets/6271866905/in/photolist-aydXwi-auDsK-BDvHy-9rVBPG-BDyy7-BDvHg-BDvHp-BDvHa-BDvHu-aeun9T-26h5oe-BDyxV-9rSBEX-9rVqPG-BDyyi-aQrir-BDyyb-5LJMHW-4z9Z4Q-4za3KY-8ZeqdJ-c6hiwq-c6hjf1-c6hk89-c6hjwG-c6hgk7-c6hino-c6hgGE-4z9ZT5-4za4dC-5qhWkU-c79ALU-4z9ZdN-5ZJvgW-4za3y7-c79CYd-2k6N9P-8t6Lp8-5ZEiF8-c79CbL-c6hgV1-6MYZty-c79CiW-4z5Hy4-4z5NPM-c79B19-c79BHm-4za1PY-c79ABd-c79C7L

Snel gedaan

Voor veel reizigers is het boeken van een huurauto een hele uitdaging. Door de transparante service van lejebil.com Door de transparante service van lejebil.com kan dit nu een stuk makkelijker en sneller. Binnen 5 minuten heb je een comfortabele auto met volledige service en dat voor de laagste tarieven. Marketing manager Alexandra Ochsendorf vertelt:

Het boeken van een auto bij lejebil.com is erg eenvoudig. Het boekingsproces bestaat uit 4 eenvoudige stappen, waardoor het boeken van je vakantie auto binnen 5 minuten is gedaan.

Beste huurauto deals

lejebil.com is een nieuwe speler op de autoverhuurmarkt en introduceert een revolutionair betaalsysteem. De vakantieganger betaalt bij lejebil.com een klein bedrag vooraf via iDeal, creditcard of Paypal en de rest in lokale valuta bij het ophalen van de auto. Reizigers genieten zo van de laagste all-inclusive tarieven, zonder verborgen kosten. Door samen te werken met ‘s werelds grootste autoverhuurders Alamo en Enterprise, heeft lejebil.com toegang tot een enorm netwerk van populaire bestemmingen. Het aanbod reikt van verre bestemmingen in de Verenigde Staten tot vertrouwde destinaties in Europa als Nice, Rome en Madrid.

Comments are closed.