Curaçao voor 3e keer uitgeroepen tot populairste vliegvakantieland buiten Europa

Zoneiland Curaçao valt dit jaar opnieuw in de prijzen bij de Zoover Awards. De zonbestemming nam de prijs in de categorie ‘populairste vliegvakantieland buiten Europa’ in ontvangst. Via online stemrondes bepaalde de consument welke reisorganisatie in aanmerking kwam voor de award. Het eiland ontving een gemiddelde waardering van 9,09.

curacao-genomineerd-zoover-award

Trots

We zijn ongelofelijk trots op deze derde Zoover Award op rij met de hoogste gemiddelde waardering tot nu toe

Aldus Stefanie van der Wulp, Press & PR officer, Curaçao Tourist Board Europe (CTBE). Ze vervolgt:

Het is geweldig dat de bestemming Curaçao bij zoveel Nederlanders bovenaan aan hun favorietenlijstje staat. Curaçao is een ontzettend veelzijdig eiland. Naast de bekende zon, zee en het strand zal je verrast worden door de culturele diversiteit, rijke geschiedenis en tradities van het eiland. We zien dat veel reizigers snel naar Curaçao terug gaan als ze eenmaal een keer zijn geweest. Voor gastvrijheid scoren wij een dikke 9 – dat is een waardering om te koesteren.

 

 

Sterke start

We zijn 2014 sterk gestart: in de eerste twee maanden steeg het aantal Nederlandse bezoekers aan Curaçao met 5% en de boekingen voor de komende maanden lopen tot nu toe voor op vorig jaar. 2014 belooft dus een goed jaar te worden voor Curaçao.

Zegt Edward Suares, Director Curaçao Tourist Board Europe (CTBE). Hij vervolgt:

Op zowel lokaal als internationaal niveau werkt Curaçao hard om de bezoekers van het eiland een mooie reis te bieden die aan alle verwachtingen voldoet. Deze award is een waardering voor alle gezamenlijke inspanningen en een mooie mijlpaal in het 30-jarig bestaan van CTBE in Nederland.

Zoover Awards

De Zoover Awards worden sinds 2009 uitgereikt en zijn sindsdien uitgegroeid als een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. De afgelopen weken konden consumenten online hun stem uitbrengen in 27 categorieën. In totaal zijn er ruim 175.000 stemmen uitgebracht. Binnen elke categorie worden twee awards vergeven, de populairste binnen een categorie en de beste binnen een categorie.

Curaçao nam de Zoover Award al twee keer eerder in ontvangst. Vorig jaar won het eiland met een gemiddelde waardering van 8,7 de prijs voor ‘populairste vliegvakantieland buiten de EU’.

Comments are closed.