Eindhoven Airport wint Zoover Award

Eindhoven Airport is door de bezoekers van de gezaghebbende consumentenwebsite Zoover.nl verkozen tot de populairste luchthaven van Nederland. Snelheid, service en sfeer zijn drie kernbegrippen op de luchthaven, die bijdragen aan de toenemende mate waarin passagiers kiezen voor een vlucht vanaf Eindhoven Airport. In het afgelopen jaar nam het aantal reizigers met 10% procent toe ten opzichte van 2012 en het eerste kwartaal van dit jaar laat een groei van 15% zien.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Afgelopen jaar opende Eindhoven Airport haar gloednieuwe terminal en hotel. De nieuwbouw bestaat uit een nieuwe voorzone van 2.000 m2 met extra retail- en horecafaciliteiten, 2.700 m2 aanbouw aan de aankomsthal, 2.700 m2 extra kantoorruimte en de bouw van een 120 kamers tellend Tulip Inn Eindhoven Airport hotel in Nederland. De terminal is volledig opnieuw ingericht. Dit heeft als doel de passagiers klantvriendelijker en sneller te bedienen.

 

 

Facebook VIP Programma

In 2013 lanceerde Eindhoven Airport verder onder andere een Facebook VIP programma, een volledig vernieuwde website en online parking dienst, om passagiers nog beter voor te bereiden op hun trips. Algemeen directeur Joost Meijs:

We zijn uiteraard erg trots dat de consument Eindhoven Airport verkozen heeft tot Populairste Luchthaven van Nederland. Waardering via deze Zoover Award is het ultieme compliment voor het werk dat de afgelopen tijd gedaan is om het de passagier nog meer naar de zin te maken. Een bekroning op het werk dat door alle collega’s op de luchthaven gedaan wordt.

Inmiddels is het bestemmingenaanbod van Eindhoven Airport uitgebreid naar meer dan 70 bestemmingen binnen en buiten Europa.

Comments are closed.