Shoestring wint Zoover Award 2014

Gistermiddag werden in Amsterdam de Zoover Awards 2014 uitgereikt. Reisorganisatie Shoestring mag zich dit jaar de populairste avontuurlijke reisorganisatie noemen! Femke de Vries en Anne van der Waal (beide afdeling Marketing) ontvingen de Zoover Award ‘populairste aanbieder Aktief & Avontuurlijk’ vanmiddag en mochten op de foto met Stephan Bosman. Shoestring werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het zonnetje gezet met deze felbegeerde Award.

shoestring-wint-zoover-award

Gekozen door reizigers

De Zoover Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde organisaties in de reisbranche.

Het winnen van de Award ‘populairste aanbieder’ in de categorie ‘Aktief & Avontuurlijk’ met het hoogste aantal stemmen is een prachtige blijk van waardering voor onze avontuurlijke reizen en laat zien dat veel van onze reizigers ons deze award gunnen. Het is een Award die toegekend wordt door reizigers, dus daar zijn we extra trots op.

Aldus Femke de Vries.

 

 

Maak kennis met Shoestring

Wil jij kennis maken met de beste actieve reisorganisatie? Kom naar Shoestring DURFT! Op zaterdag 24 mei organiseert reisorganisatie Shoestring een spetterend feest bij Bruxelles aan Zee op het strand van Zandvoort in Nederland. In de 5 jaar dat de review site nu de Awards organiseert zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende prijsuitreiking in de reisbranche.

Comments are closed.