CarDelMar wint Zoover Award 2014

De Zoover Award voor meest populaire huurauto aanbieder van 2014 gaat naar vakantieautoverhuurder CarDelMar. Zojuist heeft Zoover bekend gemaakt, dat direct bij de allereerste nominering de meeste stemmen naar de onlinebroker zijn gegaan, die daarmee tot populairste aanbieder in de categorie autohuur is verkozen.

CarDelMar wint Zoover Award

CarDelMar wint Zoover Award

Stemmen

In het kader van het stemmen voor de Zoover Awards 2014, konden bezoekers in Nederland alle genomineerde op de volgende criteria beroordelen: het reserveringsprocess en de gebruiksvriendelijkheid van de website, het aanbod en de kwaliteit van voertuigen, de service van lokale partners als ook de bereikbaarheid van hun stations.

 

 

Trots

We zijn ontzettend trots op deze belangrijke prijs en willen iedereen bedanken in Nederland die op ons gestemd heeft!

Legt CarDelMar-CEO Carsten Greiner uit, die zojuist samen met Group Partnership manager, Herman Roosloot, de award in ontvangst heeft mogen nemen.

Dat we direct bij onze eerste nominering zo goed beoordeeld zijn, laat zien dat de consument veel vertrouwen in ons heeft. We doen er bij CarDelMar dan ook alles aan om dit vertrouwen iedere dag te rechtvaardigen.

CarDelMar

De autohuurbroker CarDelMar biedt sinds maart 2005 vakantiegangers wereldwijd aantrekkelijk geprijsde huurauto`s aan. In meer dan 70 landen wordt met internationale verhuurders zoals Alamo, Avis, Europcar en met lokale verhuurders samengewerkt. Sinds september 2011 behoort CarDelMar tot de Auto Escape Group. Het uitgebreide voertuig aanbod kan via reisbureaus en de website geboekt worden.

Comments are closed.