Win een gratis reisgids als Sinterklaas of Kerstcadeau

Hoe vind jij de leukste plekjes op een bestemming? Dat doen we natuurlijk online, maar toch stiekem ook nog graag met een papieren reisgids. Zo een die barst van de tips van locals, verborgen rustigere plekken en natuurlijk een handige plattegrond of een handige app. Een reisgids geeft ook nu al vakantieplezier. We geven deze week 5 bijzondere reisgidsen weg van uitgeverij mo’media. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

 

Win een gratis reisgids voor de december feestmaand

De reisgidsen van mo’media worden door rasechte journalisten geschreven. Ze kennen de bestemmingen waar ze over schrijven en weten jou te raken met een boeiend verhaal. De missie van mo’media is dan ook om “jou te verrassen met een feel good-beleving in je vrije tijd!” Je kent ze waarschijnlijk van de populaire Time to Momo-stedengidsen die al meer dan 20 jaar een inspiratiebron zijn voor reizigers.

Deze week kun jij een van de 5 onderstaande reisgidsen winnen. Hoe? Dat is eenvoudig. Geef hier jouw volgende bestemming op, controleer je naam & e-mailadres en kies de reisgids die je wilt winnen. Komende vrijdag hoor je al of jij 1 van de gelukkige 5 winnaars bent. Dan heb je de reisgids precies op tijd binnen voor Sinterklaas of voor Kerstmis. Je kunt ook het formulier hieronder gebruiken om mee te doen.

 

 

 

 

Een gratis reisbrochure over Duitsland of Oostenrijk

Van heel veel bestemmingen in Duitsland & Oostenrijk zijn gratis brochures beschikbaar. Onze partner Vakantiekompas heeft een uitgebreide lijst met bestemmingen waaruit je kunt kiezen. In Oostenrijk zijn dat bijvoorbeeld Tirol & Karinthië. In Duitsland kies je uit een lange lijst van bestemmingen in bijvoorbeeld:

  • Beieren
  • Hessen
  • Noordrijn-Westfalen
  • of Thüringen

Bekijk de lijst met bestemmingen hier en bestel gratis informatiemateriaal voor jouw volgende vakantie naar Duitsland of Oostenrijk.

 

Ga je naar Amerika op vakantie?

Amerika staat te popelen om Nederlandse toeristen te ontvangen. Op veel luchthavens is de service al beter én vriendelijker geworden. Je ESTA aanvragen is ook zo geregeld en kan in het Nederlands tegenwoordig, direct bij U.S. Customs and Border Protection. Er is zelfs een handige app die je paspoort inscant. Dat vermindert de kans op fouten.

Wil je alvast kijken wat je allemaal kunt doen in the States? Vraag dan een gratis brochure aan. Je kunt een digitale interactieve brochure krijgen van heel Amerika of papieren folders van The Great American West. Dit zijn deze regio’s:

Hier vind je het culturele erfgoed van de native indianen en ontdekt je Wild West avonturen bij de cowboys. Ook liggen de bekende nationale parken als Yellowstone National Park en Glacier National Park in de Great American West.

 

 

 

Comments are closed.