Dit is jouw perfecte campertrip

Kies ervoor om met de camper op vakantie te gaan. Je kunt op eigen tempo de plekken bezoeken die jij uitkiest. Ga voor de grote reis door de Verenigde Staten waar je altijd al van hebt gedroomd of wil je misschien eerst ontdekken of een camperreis iets voor jou is? Plan dan een lang weekend weg en ga op zoek naar Nederland’s verborgen plekjes. Ook binnen Europa vind je vele prachtige bestemmingen ideaal voor een camperreis, zoals het prachtige Catalonië. En lees snel verder, WorldWide Campers heeft een speciale kortingsactie tijdens het WK.

Verken het Catalaanse platteland vanuit bruisend Barcelona

Heb je de Sagrada Familia in Barcelona altijd al willen bezoeken? Voor Barcelona geldt nu een speciale kortingsactie. Je huurt nu je camper vanuit Barcelona met 20% korting. Ook word je bij aankomst op het vliegveld gratis opgehaald en weer weggebracht na inlevering van je camper. Geniet van een avond tapas en een glaasje sangria in bruisend Barcelona en ga de volgende dag met de camper op pad. Verken de idyllische dorpjes langs de kust zoals Cadaqués of rijd door de prachtige uitgestrekte wijnvelden van Catalonië. Lees hier 10 redenen om het wijnlandschap in Catalonië te ontdekken.

Het idyllische dorpje Cadaqués

Het idyllische dorpje Cadaqués

 

 

Ontdek de mooiste plekjes in 1 weekend in Nederland

Wil je eerst eens op je gemak een camperreis ervaren? Nederland biedt prachtige bestemmingen voor een camperreis en tegelijkertijd ben je dicht bij huis. Een leuk idee voor een lang weekend weg. Breng met je camper een bezoek aan een van de vele vissersplaatsen rond het IJsselmeer, rijd langs de Drentse heidevelden, de Limburgse heuvels en de Brabantse bossen, of langs de Zeeuwse kust en de Hollandse polders. En wist je dat Friesland deze maand door Lonely Planet is verkozen tot nummer drie van de tien ‘Best in Europe’ plekken van 2018? Doe hier meer inspiratie op voor een prachtige camperreis door de Nederlandse natuur.

Op avontuur door Yellowstone park

Maak een bijzondere camperreis door de weidse landschappen van de Amerikaanse staten Wyoming en Montana. Het hoogtepunt van de reis: Yellowstone National Park. Je camper biedt je de kans om de dieren van het park van dichtbij te bewonderen, zoals bizons, elanden, poema’s, wolven, zwarte beren en grizzlyberen. Verbaas je over de grote verscheidenheid aan heldere kleuren van de Grand Prismatic Spring en de Old Faithful geiser die tot op 56 meter hete dampen in de lucht blaast. Andere hoogtepunten langs de route door Wyoming en Montana zijn het Grand Teton National Park en natuurlijk de Rocky Mountains. Lees hier alle tips voor een 10-daagse reis door Yellowstone National Park.

Grand Prismatic Spring, Yellowstone National Park

Als je nu bij WorldWideCampers boekt en de unieke kortingscode VKWK50 gebruikt dan krijg je 50 euro korting op je camperprijs! De actie is geldig op alle campers en voor alle locaties van 15/06/18 t/m 15/07/18 en alleen voor lezers van de Verkeersbureaus.info nieuwsbrief.

Scoor € 50 korting met de speciale WK korting op je camperhuur

Scoor € 50 korting met de speciale WK korting op je camperhuur

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.