Dit zijn de nieuwe vaarroutes voor 2020 van Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van wereldwijde cruises, is de verkoop gestart van cruises naar de Griekse eilanden en Italië met Norwegian Jade. Op het programma staan fascinerende, populaire bestemmingen als Santorini en Mykonos in Griekenland en Monte Carlo in Monaco. Daarnaast is ook de verkoop van cruises met Norwegian Spirit en Norwegian Sun voor 2020 gestart. Zo vaart Norwegian Spirit naar Japan en krijgen gasten de kans om de Olympische Zomerspelen te bezoeken. Norwegian Sun vaart onder meer naar Alaska. Uniek op deze route is de volle dag bij Icy Strait Point, de mooiste natuurbestemming in Alaska.

Norwegian Jade voor de kust van Santorini tijdens zonsondergang

Norwegian Spirit

Na een complete, miljoenen dollars kostende renovatie in januari 2020, keert Norwegian Spirit terug naar Azië om daar een reeks indrukwekkende routes te varen. Van 9 mei tot en met 21 december 2020 gaat het schip 9- tot 15-daagse reizen maken waarbij de hoogtepunten van deze regio worden bezocht, inclusief vier nieuwe havens. Het gaat hier om Beppu, Kumamoto, Niigata en Nagoya, in Japan. Met Norwegian Spirit staan er ook overnachtingen in Tokyo en Kyoto (Osaka) in Japan, Shanghai in China en in Hongkong gepland. Tijdens deze unieke routes krijgen gasten de kans om de historische Olympische Zomerspelen van Tokio in Japan te bezoeken; de mooie herfstkleuren van Taipei in Taiwan te zien; de grootste tempel van Shanghai, de Longhuatempel, te bezoeken; over de Chinese Muur te lopen en de Verboden Stad en het Tiananmenplein in Beijing in China te bezoeken; of over de liefdesrivier in Kaohsiung in Taiwan te varen.

 

 

Norwegian Sun

Na een onderbreking van drie jaar keert Norwegian Sun op 21 mei 2020 terug naar Alaska en gaat daar samen met Norwegian Bliss, Joy en Jewel cruises uitvoeren. Met reizen van 9 tot 12 dagen gaat het schip vanuit Seattle de meest uitgebreide routes varen die de maatschappij in deze regio uitvoert. Sitka, Glacier Bay, de Hubbard-gletsjer, Holkham Bay, Juneau en Ketchikan in Alaska worden aangedaan en er wordt ook een bezoek gebracht aan Victoria in British Columbia. Gasten krijgen een volle dag de tijd Icy Strait Point te verkennen. Dit is een van de mooiste natuurbestemmingen in Alaska en biedt een authentiekere ervaring.

In april 2018 onderging Norwegian Sun een volledige renovatie als onderdeel van het programma The Norwegian Edge®, dat tot doel heeft het kwaliteitsniveau van de hele vloot verder te verhogen. De hutten en publieke ruimtes werden gerenoveerd en het schip heeft drie nieuwe eet- en entertainmentgelegenheden: Los Lobos Cantina, de Bliss Ultra Lounge en de Spinnaker Lounge.

 

 

Norwegian Jade

Vanaf 8 september 2020 vaart Norwegian Jade voor verschillende 10- tot 11-daagse enkele cruises naar de Griekse eilanden, Italië en rond de Middellandse Zee, die vertrekken vanuit of aankomen in Barcelona, Spanje, Venetië, Italië, of Athene (Piraeus), Griekenland. Het is de eerste keer dat de maatschappij deze laatstgenoemde stad als thuishaven heeft. Deze routes doen veel havens aan en bieden gasten twee verschillende thuishavens om te verkennen en de mogelijkheid om iedere dag een nieuwe bestemming te ontdekken met stops in Monte Carlo in Monaco; Florence/Pisa (Livorno), Rome (Civitavecchia), Napels en Messina in Italië; Olympia (Katakolon), Santorini, Rhodos en Mykonos in Griekenland; en Kusadasi in Turkije.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.