Turkije

Blijf op de hoogte van Turkije met onze onze inspirerende nieuwsbrief vol Turkse tips!

Reizen naar Turkije

Turkije’s grootse stad, Istanbul strekt zich uit over twee continenten, Europa in het westen en Azië in het oosten. De Bosporus stroomt door het hart van Istanbul en verbindt de Zwarte Zee, de Zee van Marmara en de Gouden Hoorn met elkaar.

Visum Turkije

Je hebt een visum nodig om naar Turkije te gaan. Het visum is maximaal 90 dagen geldig, daarnaast dien je altijd in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort of identiteitskaart die tenminste 6 maanden geldig is na aankomst in Turkije.

Online aanvragen Turkije visum

Er zijn meerdere mogelijkheden om het officiële visum online aan te vragen. Op het vliegveld is dit sinds 2014 niet meer mogelijk. Je kunt het regelen op de Turkse website van het ministerie of je schakelt een Nederlands bedrijf in waar je veilig en snel een visum voor Turkije aanvraagt.
e-visum-turkije-online-aanvragen
Doordat je het visum nu van te voren kunt aanschaffen, hoeft je ook niet langer uren in de rij te staan bij aankomst in Turkije. Bij e-visums vraag je het visum bovendien binnen 5 minuten aan, zonder dat je daarvoor formulieren hoeft op te sturen, paspoorten hoeft te scannen, etc. Eenvoudig online geregeld en betaalgemak doordat je met iDEAL, overboeking of BanContact/Mister Cash (voor onze Belgische bezoekers) kunt betalen. Zodra je het visum ontvangt print je deze uit en kun je met een gerust hart op vakantie.

Vraag je visum voor Turkije online aan

Vraag je visum voor Turkije online aan

Goede klantenservice

Je kunt ook gemakkelijk voor een hele groep tegelijk de visa aanvragen. Twee keer per dag worden de visumaanvragen verwerkt, dus het visum is altijd binnen een paar uur in je bezit. Via het gratis telefoonnummer dat je 7 dagen per week kunt bellen kun je al je vragen kwijt. Uiteraard kan dat ook via e-mail of chat. De service wordt gewaardeerd met een 9,3 door klanten.

 

 

Vakantie in Turkije

Turkije is vooral bekend van voordelige en goede met zon overgoten all-inclusive strandvakanties. Zo heeft onder andere Eliza was here een groot aanbod voor de perfecte vakantie in Turkije.

Ben je meer een lastminute vakantieboeker? Een last-minute Turkije boek je gemakkelijk en snel en heel voordelig. Afhankelijk van het seizoen beginnen de goedkope vakantie soms al vanaf €250!

Maar in Turkije kun je ook skiën en snowboarden. Lees meer over wintersport in Turkije.

Reviews lezen over Turkije

 • Reviews bekijken van reizigers? TripAdvisor vertelt je wat andere reizigers vinden van Turkije.
 • Vaccinaties voor Turkije

  Als je gaat reizen naar Turkije is het verstandig om je te laten voorlichten over inentingen. Volgens het LCR zijn bepaalde vaccinaties aanbevolen voor Turkije zoals Gelekoorts en Hepatitis A & B. Maak een afspraak via ThuisVaccinatie.nl voor een consult en vaccinatie aan huis. Ga gezond op reis naar Turkije!
  vaccinatie-op-reis-logo

  Verkeersbureau van Turkije

  Turks Nationaal Verkeersbureau

  Hofweg 1 C
  2511 AA Den Haag
  Nederland
  Telefoon: +31-70-3469998
  URL: http://www.welkominturkije.nl

  twitter
  Twitter: https://twitter.com/GoTurkey

  Facebook: www.facebook.com/GoTurkey
  Pinterest: pinterest.com/goturkey
  logo-goturkey-verkeersbureau

   

  Neem contact op met Verkeersbureau Turkije

  Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

   

   

  Zakelijke aanvraag voor bijeenkomst, congres, incentive, evenement

  Met onderstaand formulier kunnen bedrijven in contact komen met onze partners voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, incentive, congres of evenement. Alleen MICE aanvragen worden in behandeling genomen. Consumenten kunnen deze link gebruiken.
   Ontvang elke werkdag om 16:00 het laatste nieuws over deze en 399 andere bestemmingen gratis in je mailbox.

   

  Kaart van Verkeersbureau van Turkije