Ontdek 8 iconische landen in Azië met Holland America Line’s Westerdam

De wereldse steden en rijke tradities van het verre Oosten openen zich voor de gasten van Holland America Line’s Westerdam wanneer het schip vertrekt voor het 2019-2020 seizoen in Azië. Vanaf september 2019 tot en met april 2020 ontdekt de Westerdam uitgebreid Cambodja, China, Japan, de Filipijnen, Singapore, Zuid–Korea, Taiwan, Thailand en Vietnam tijdens cruises variërend van 13 tot 16 nachten.
holland-america-line

Met vertrekken vanaf Yokohama (Tokyo), Hong Kong, Shanghai en Singapore staat het contrast tussen de traditionele culturen en de torenhoge wolkenkrabbers in bruisende steden centraal. Negen verschillende vaarroutes laten de magie van ieder land zien en ontdekken de geschiedenis en moderne culturen die door de jaren heen zijn ontstaan.

 

 

“Voor veel van onze gasten is een cruise in Azië een ‘once-in-a-lifetime’ ervaring en we proberen onze vaarroutes zo te maken dat ze meerdere landen of bijzondere ervaringen bevatten, zodat er belangrijke en diepe herinneringen worden gemaakt tijdens iedere reis”, zei Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Door het uitvoeren van een lang seizoen krijgen we nu de kans om onontdekte havens te bezoeken die een kijkje geven in de lokale culturen, evenals de grotere must-see havens zoals Hong Kong en Singapore, die net zo benoemenswaardig zijn”.

 

 

Indrukwekkende vaarroutes

De Westerdam begint het seizoen met een 13-daagse cruise waarbij de noordelijke Stille Oceaan wordt overgestoken vanaf Vancouver via Brits Columbia naar Yokohama (Tokyo). Daarna begint het schip met cruises in het Verre Oosten.

De 13-daagse Japan en China cruises, vanaf Yokohama naar Shanghai, bevatten drie havens in Japan en twee in China, inclusief een overnachting in Tianjin (Beijing); en één haven in Zuid-Korea. Westerdam’s 14-daagse Taiwan en Japan cruise van Shanghai naar Hong Kong start met een overnachting in Shanghai en gaat naar vijf havens in Japan; Manila in de Filipijnen; en twee havens in Taiwan, inclusief een overnachting in Keelung (Taipei).

De 14-daagse Verre Oosten verkenningsreizen van de Westerdam tussen Singapore en Hong Kong bezoeken vier havens in Vietnam, inclusief een overnachting in Da Nang; Sihanoukville, Cambodja; Ko Samui en een overnachting in Laem Chabang (Bangkok), Thailand.

De 14-daagse Oost Azië cruise is een rondreis vanaf Hong Kong en bevat twee havens in China, inclusief een overnachting in Shanghai. Verder zijn er twee bezoeken in Japan en Taiwan, en één in Manila, Filipijnen.

Als eerste cruise van 2020 vertrekt de Westerdam voor een 16-daagse Verre Oosten verkenningsreis op 16 januari, deze cruise volgt dezelfde route als de 14-daagse Verre Oosten verkenningsreis en heeft een extra overnachting in Hong Kong.

Nog meer ontdekken tijdens de 14-daagse cruises

De Westerdam 14-daagse Taiwan en Japan cruise vanaf Hong Kong naar Shanghai bezoekt de Filipijnen, Zuid-Korea, twee havens in Taiwan en vier havens in Japan.

De rondreis vanaf Shanghai bezoekt vier havens in China, inclusief overnachtingen in Shanghai en Tiajin (Beijing). Verder worden er twee stops gemaakt in zowel Japan als Zuid-Korea. De China verkenningsreis van Hong Kong naar Yokohama bevat twee havens in Japan en vijf havens in China, met overnachtingen in Tiajin (Beijing) en Shanghai.

De Japan verkenningsreis is een rondreis vanaf Yokohama met zes havens in Japan, inclusief een overnachting in Kobe (Osaka), en twee stops in Taiwan. Er is ook een Japan en Rusland rondreis vanaf Yokohama, waarbij maar liefst acht havens in Japan en één haven in Rusland (Vladivostok) worden bezocht. De laatste cruise van het seizoen is een 16 daagse overtocht over de Noordelijke Stille Oceaan. Deze begint op 25 april 2020 en gaat van Yokohama naar Vancouver.

Collectors’ cruises bieden langere ontdekkingen

Aansluitende cruises kunnen samen worden geboekt om een langere cruise te vormen zodat de geheimen van het grootste continent ter wereld nog beter ontdekt kunnen worden. Doordat de Azië Collectors’ cruises ontstaan door het samenstellen van twee vaarroutes, duren deze 26 tot 30 dagen en is het mogelijk dat er enkele herhaalbezoeken in zitten.

Aan boord komt de Aziatische cultuur tot leven

Gedurende de verschillende cruises, zorgt het EXC programma ervoor dat de lokale tradities, culinaire smaken en culturele ervaringen van Azië tot leven komen. Tijdens de EXC ontmoetingen kunnen gasten meedoen aan activiteiten zoals het vouwen van origami, het eten met stokjes en het leren van de etiquette bij lokale thee ceremonies.

Gasten die meer te weten willen komen over de regio kunnen een EXC Talk bijwonen. Deze wordt gehouden door een EXC gids en gaat over de te bezoeken havens. Verder kunnen ze een kookdemonstratie bijwonen of een kookles met lokale ingredienten doen. De verschillende restaurants aan boord laten de gasten kennis maken met de smaken van Azië.

De cruises naar Azië bieden een diverse selectie van excursies die ervoor zorgen dat de gasten alle bestemmingen kunnen ervaren. Deze tours focussen op cultuur, geschiedenis, natuur, architectuur, avontuur, culinaire ervaringen en familie uitstapjes. Er zijn exclusieve culinaire excursies in samenwerking met FOOD & WINE magazine, waarbij de gasten vanuit een lokaal perspectief kennis maken met de Aziatische smaken.

De prijzen voor cruises naar Azië starten vanaf €1199,- per persoon, op basis van twee personen inclusief belastingen en havengelden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.