Ontdek de Oregon Road Rally met een Nederlandse touroperator

Op dit moment zijn 22 touroperators uit acht verschillende landen op uitnodiging van Travel Oregon en Travel Portland bezig met een Oregon Road Rally. Door de sponsoring van vele vluchten door Delta Air Lines, zijn op dit moment tot en met 9 april de vertegenwoordigers van de belangrijkste markten voor Oregon en Portland in de staat.

De Oregon Road Rally

De Oregon Road Rally

Touroperators uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Australië, China, en Canada ontdekken en verkennen elke regio in Oregon op deze 7-daagse trektocht. Namens Nederland zijn Tamara Roosenburg van American Vacations, Corine den Hartog van ITB/Travelworld en Ilse Mosch van Jan Doets op dit moment in Oregon op uitnodiging van BuroSix.

 

ZIE OOK: Vamping aan de kust van Oregon

 

Alle uitgenodigde touroperators zijn op zoek naar nieuwe of extra te boeken routes en reisideeën voor hun (potentiële) klanten. In 2014 alleen al, ontving Oregon 1,6 miljoen toeristen uit de deelnemende landen. Dit heeft geleid tot een boost voor de economie met $ 400 miljoen.

 

 

Blijf op de hoogte van het Road Rally team terwijl ze de belangrijkste bezienswaardigheden langs de route bezoeken zoals het eten bij de food carts in Portland, de kust verkennen op dune buggy’s, het ontdekken van de schoonheid van Crater Lake National Park, het wandelen bij Smith Rock, de mooie Columbia River Gorge watervallen, het verkennen van Oregon Wine Country, het drinken van warme chocolademelk in Timberline Lodge en het Wilde Westen in Pendelton. Volg de Oregon Road Rally op Instagram: @OregonRoadRally en #OregonRoadRally.

 

 

Comments are closed.