Oregon


Rondtrekken door de eindeloze natuur. Zalm zien zwemmen in bergrivieren. Onbekende toppen en dalen ontdekken. Een plaatselijke specialiteit ontdekken in een willekeurig restaurantje in een dorp. Flaneren langs de boulevards aan de kust van Portland. Oregon blijft bezoekers verbazen met haar ongerepte Pacific kustlijn, dynamische stadscentra, indrukwekkende natuur, toegankelijke outdoor-activiteiten en Wild West avonturen.

Portland

Portland art museum Maine

Portland ligt aan de westkust van de Verenigde Staten in de staat Oregon. Dankzij de gunstige ligging van de stad is er voor ieder wat wils. Surfen, wandelen, mountainbiken, skiën; het kan allemaal.

VVV Verkeersbureau Oregon

Verkeersbureaus en VVV’s in Oregon Visit Oregon c/o BuroSix Communications Fokkerstraat 16 2811 ER, Reeuwijk telefoon +31-182-394455 email adres team@burosix.nl website adres www.traveloregon.com twitter Tweet Volg Oregon op Twitter    

Fietsen door Oregon, Mt. Hood

Fietsen door Oregon

Reizen naar Oregon

Degenen die Oregon de moeite waard lijken, hebben groot gelijk. Amerika mag wereldwijd bekend staan als een land van overvloed, binnen Amerika verdient Oregon die naam: overvloed aan schoonheid en smaak.
portland-fietsen-weg-vervoer

Vliegtickets naar Oregon

De directe vlucht vanaf Amsterdam naar Portland (Delta/KLM) of vlieg met IcelandAir en een tussenstop, maakt Oregon goed toegankelijk voor de Europese reiziger. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Visum aanvragen voor reizen naar Oregon

Bij een bezoek aan Oregon heb je een geldig ESTA nodig. Maar wat is dit formulier, hoeveel kost het en nog belangrijker, hoe vraag je een ESTA aan? Lees de tips voor je Oregon ESTA aanvraag op onze ESTA pagina. Zorg dat je voorbereid op vakantie gaat!

Zorg voor een geldig paspoort als je naar Canada wilt reizen

Hotels in Oregon

Volgens Booking.com zijn er 788 hotels, hostels, pensions en meer in Detroit. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

Natuur in Oregon

De natuur in schitterend in Oregon. Indrukwekkend en groot en leent zich uitstekend voor lange wandelingen.

Mount Hood in Oregon

Mount Hood in Oregon

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Cascade Locks

Cascade Locks is een plaats aan de Columbia River Gorge. De zeven kilometer lange wandelroute van the Bridge of the Gods naar de Dry Creeks Falls is zeker de moeite waard. Deze route brengt je bij verbazingwekkende mooie plekken en uitzichten. Tijdens de route geniet je van de weelderige bossen en ruik je de geur van de ongerepte natuur. Het bos leidt je naar een prachtig fotomoment aan de voet van deze 22.86 meter hoge Dry Creeks waterval.

Dry Creek falls Oregon

Dry Creek falls

Salt Creek Falls

De sneeuwschoenwandeling naar Salt Creek Falls, vlakbij Oakridge, is ook voor beginnende wandelaars goed te doen en een absolute aanrader. De Salt Creek waterval is op de Multnomah Falls na, de tweede hoogste waterval in Oregon en is erg bijzonder om te zien, zeker in een winterse omgeving.

Salt creek waterval Oregon

Salt Creek Falls

 

Dit zijn de hotspots van Oregon

Download nu handige tips over Oregon. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Diamond Falls

Te weinig uitdaging tijdens deze wandeling naar Salt Creek Falls? Volg dan het pad naar Diamond Falls. Deze tocht met veel hoogteverschillen geeft je de mogelijkheid om jouw talenten als ervaren wandelaar te tonen op de steile delen. Op 1 dag kun je via deze route naar 3 watervallen wandelen die voor altijd in je geheugen gegrift zullen staan. Het pad is toegankelijk van juni tot en met oktober. Blijf op de hoogte van Oregon met onze inspirerende nieuwsbrief vol Oregon tips!

Daimond falls waterfall Oregon

Daimond falls

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Oregon

Visit Oregon c/o BuroSix Communications

Fokkerstraat 16
2811 ER Reeuwijk
Nederland
Telefoon: +31182394455


Twitter: https://twitter.com/traveloregon
Facebook: facebook.com/TravelOregon
YouTube: youtube.com/user/oregon
Pinterest: pinterest.com/traveloregon/
Instagram: instagram.com/traveloregon/

Travel Oregon/Oregon Tourism Commission

319 SW Washington Street, Suite 700
97204 Portland
Verenigde Staten
Telefoon: +18005477842

 

Neem contact op met Verkeersbureau Oregon

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Oregon

Foto’s van Oregon

mt-hood-oregon-foto-julian-arnauda

mt-hood-wijngaard

oregon-camping-foto-steve-terrill

Columbia River in Oregon

Columbia River in Oregon

Covered Brigde in Oregon

Covered Brigde

oregon-crater-lake-foto-steve-terrill

oregon-east

Haystack rock in Oregon

Haystack rock

De kust van Oregon

De kust van Oregon

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Painted Hills in Oregon

Painted Hills

Zeeleeuwen liggen te zonnen  in Oregon op de pier

Zeeleeuwen liggen te zonnen op de pier

portlandoregon-nachtleven