De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met onder andere safarireizen, de Chikungunya mug op Curacao en de nieuwe innovatieve koffers van Princess. Veel leesplezier!

Chikungunya mug op Curacao

Sinds enkele maanden is de Chikungunya mug aanwezig in het Caribisch gebied, zo ook op Curaçao. Chikungunya lijkt op dengue/knokkelkoorts en is begin 2014 uitgebroken in het Caribisch gebied. Het is een hele vervelende griep waarbij je naast koorts ook pijn je in gewrichten krijgt. Het enige dat werkt is rust en paracetamol. Lees hier het hele artikel.

chikungunya-mug-curacao

Luxe safarireis – De mooiste en meest charitatieve belevenis

Een aantal mooie safari’s had ik al mogen ervaren, maar niet eerder ging ik op een luxueuze safarireis. Ik wist ook eerlijk gezegd niet wat ik daarvan zou vinden, het voelde altijd een beetje dubbel. Terug naar de natuur, met de decadentie van een aristocratische ontdekkingsreiziger. Lees hier het hele reisverslag van Contributor Fred.

antilopen-botswana

Oud & Nieuw vuurwerkshow in Londen niet meer gratis

Sinds 2003 wordt in Londen het nieuwe jaar ingeluid met een 45 minuten durend vuurwerk spektakel dat vanaf de London Eye wordt afgestoken. Tot nu toe was het evenement gratis, maar vanaf dit jaar gaat het 10 pond per persoon kosten. Lees hier het hele artikel.

oud & nieuw Londen

Een winters Openluchtmuseum

In de koude en donkere dagen die zo kenmerkend zijn voor het einde van het jaar, biedt het Openluchtmuseum in Arnhem een warm en verlicht onthaal. Ook al is het buiten guur en koud en striemt de wind bij vlagen in je gezicht, je duikt er tijdens je bezoek even onder in een hartverwarmende en gemoedelijke wintersfeer. Lees hier het hele artikel.


Wereldinnovatie Princess Traveller: reisbagage met oplader

Princess Traveller introduceert een wereldprimeur. Het bedrijf brengt de gepatenteerde en innovatieve Power-collectie op de markt. Een reiscollectie met opladers. Zo heb je als reiziger altijd stroom binnen handbereik om een mobiele telefoon of tablet op te laden. Lees hier het hele artikel.

princess-traveller-power-rugzak

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Comments are closed.