Wereldinnovatie Princess Traveller: reisbagage met oplader

Princess Traveller introduceert een wereldprimeur. Het bedrijf brengt de gepatenteerde en innovatieve Power-collectie op de markt. Een reiscollectie met opladers. Zo heb je als reiziger altijd stroom binnen handbereik om een mobiele telefoon of tablet op te laden. Waar ter wereld je ook bent en hoe ver je reis ook gaat. De serie bestaat uit drie producten: een handbagagekoffer met een compacte ingebouwde oplader, een handbagagekoffer met afneembare, magnetische solar-oplader en een stoere rugzak met draagbare solar-oplader.
princess-traveller-power-rugzak

Akku snel leeg tijdens reizen

Tijdens het reizen raken mobiele telefoons en tablets door intensief gebruik snel leeg. Vaak heb je geen tijd of een geschikte plek om apparatuur op te laden. Met de nieuwe Power-collectie van Princess Traveller kun je nu toch altijd en overal bereikbaar zijn en ben je zorgeloos op reis met je eigen oplaadpunt.
 
ZIE OOK: Wat weegt mijn koffer?
 
De Princess Traveller Power-collectie bestaat uit drie producten:

  • 1. De Princess Traveller Power Box handbagagekoffer, vervaardigd uit 100% PET-materiaal met een ingebouwde, compacte oplader. Met deze Power Box-oplader kun je een telefoon tot vijf keer opladen en een tablet tot twee keer. Bovendien kunnen aan de Power Box meerdere apparaten tegelijk worden aangesloten.
  • 2. De Princess Traveller Solar Power Pod handbagagekoffer, vervaardigd uit ABS-materiaal met een afneembare Solar-oplader. Met deze Power Pod-oplader kun je een telefoon tot twee keer opladen. Door de geïntegreerde zonnepanelen wordt de gebruiksduur van de oplader extra verlengd.
  • 3. De Princess Traveller Solar Power Pod rugtas met draagbare Solar-oplader. Een stoere rugzak vervaardigd uit canvas met PU-leer. Je laadt de Power Pod-oplader thuis op en de geïntegreerde zonnepanelen zorgen ervoor dat de gebruiksduur van de oplader extra wordt verlengd.


 

 
princess-traveller-power-koffer

Comments are closed.