De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met onder andere Chica’s in Egmond aan zee en reisverhalen van onze Contributors Fred en Cor. Veel leesplezier!

Restaurant Chica’s in Egmond aan Zee is een succesformule

Egmond aan Zee is een top zaak rijker. Een restaurant waar je iedere dag terecht kan voor koffie, thee, borrel, pizza, pannenkoeken, halve kip en Mexicaans, in een aansprekende ongecompliceerde ambiance, waar met oog voor detail sfeer is gecreëerd. Het uitzicht krijg je bij je bezoek cadeau. Lees hier het hele artikel.

I loved LoveFish: nieuw culinair concept in Antwerpen

Onlangs opende LoveFish zijn deuren in Antwerpen en gisteren genoot ik van deze aanwinst voor die toch al zo gezellige stad. Een anders dan anders concept in de karaktervolle havenbuurt in het noorden van Antwerpen. Lees hier het hele verslag van Contributor Fred.

Meer reisverhalen lezen van Contributor Fred?

Reistip: bezoek Duinrell Wassenaar

Duinrell Wassenaar bestaant uit verschillende onderdelen, zoals een attractiegedeelte, het bekende Tikibad, en een camping die mogelijkheden biedt voor jong en oud. Lees hier het hele verslag van Contributor Cor.

Meer reisverhalen van Contributor Cor lezen?

Unieke herdenkingskrant nodigt uit naar Flanders Fields

100 jaar na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog verspreidt VisitFlanders een unieke herdenkingskrant: The Flanders Fields Post. De Engelstalige krant wordt in Manchester, Dublin en Toronto uitgedeeld door krantenjongens gekleed zoals in 1914. Het initiatief maakt deel uit van de internationale communicatie van VisitFlanders over de herdenking van WO I in Vlaanderen. Lees hier het hele artikel.


3 x Mijnstreek Belgisch-Limburg

Mijnlandschap roept snel de associatie op grauw, vies en lelijk, maar de voormalige mijnstreek in Belgisch-Limburg toont het tegendeel aan. De voormalige mijncomplexen zijn industrieel erfgoed en gelegen in een fraaie natuur. Het fietsnetwerk van de provincie brengt je overal op de mooiste plekjes. Een ideale bestemming voor er een paar dagen tussenuit en niet ver van huis. Laat je verwennen door Bourgondisch ingestelde mensen. Bekijk de volledige fietsroute hier.

Meer fietsroutes bekijken? Je vind het op fietsrondje.nl.

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.