I loved LoveFish: nieuw culinair concept in Antwerpen

Onlangs opende LoveFish zijn deuren in Antwerpen en gisteren genoot ik van deze aanwinst voor die toch al zo gezellige stad. Een anders dan anders concept in de karaktervolle havenbuurt in het noorden van Antwerpen.
love-fish-antwerpen-terras

De stad Antwerpen stelt alles in het werk om deze wijk, die een bijzonder rijke geschiedenis kent, om te vormen tot een bruisend stadswijk aan het water met als middelpunt het Museum aan de Stroom (MAS), omringd door bars, restaurants en terrasjes. Deze unieke plek van Antwerpen heet ’t Eilandje en restaurant LoveFish is hier helemaal op zijn plek.
love-fish-antwerpen-keuken

Gezond fastfood

LoveFish laat zien en proeven dat fastfood ook lekker, gezond en in een sfeervolle omgeving kan zijn. Bij een strakke design check-in balie bestel je bijvoorbeeld voor 15 euro schotse zalm met seizoensgroenten en aardappelpuree. Direct afrekenen, de laaggeprijsde drankjes zelf ophalen en je gerecht zonder lang te wachten naar jouw tafel gebracht. De koolhydraten-watchers onder ons mogen de puree inruilen voor extra groente.

 

 

Beleving

Voor de beleving mis ik een beetje het vooraf zien van de verse vis. Een marktkraam zou in die omgeving leuk geweest zijn. Voor de rest is er helemaal niks mis aan LoveFish. Vriendelijk personeel, leuke gasten, een ruim aanbod aan vis en schaaldiergerechten en een eigentijdse sfeer. LoveFish garandeert met dit culinair concept een goede prijs voor kwalitatief en lekker eten. I loved it.
love-fish-antwerpen-logo

love-fish-antwerpen

 

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

Comments are closed.