De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Boekenweek 2014: Een koffer vol met reisboeken

‘Reizen’ is het thema van de boekenweek (8 t/m 16 maart), tijd om eens terug te blikken naar de boeken die mij inspireerden (en nog verder moeten bewegen) om op reis te gaan. Lees hier het hele artikel.

the-great-railway-bazaar

2. Het beste van Zuid Afrika

Zodra de bestemming bepaald is, check ik bij mijn vaste reisorganisatie Kilroy Travels of ik goed voorbereid op reis ga en of ze nog praktische tips voor me hebben. Het is voor het eerst dat ze me na jaren trouwe hulp een reis afraden. Georganiseerd door Zuidelijk Afrika reizen zou een veiligere en goedkopere manier van reizen zijn dan op eigen initiatief. Teleurgesteld neem ik dit advies in me op en besluit ik na enige overweging het risico te nemen toch met eigen vervoer te gaan. Lees hier het hele artikel van Niki.

3. Gordon’s top 5 hotspots op Curaçao

Curaçao heeft de mooiste stranden ter wereld, een bruisend uitgaansleven, spectaculaire duikspots en prachtige resorts. Een luxe Caribische vakantie, met een gemiddelde temperatuur van 27 graden, wie droomt daar niet van? Gordon in ieder geval wel. Lees hier het hele artikel.

resort beach

 

 

4. Turkish Airlines landt op Rotterdam Airport

Ooit begonnen met een vloot van vijf vliegtuigen is Turkish Airlines momenteel één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen met maar liefst vier sterren. De afgelopen jaren sleepte Turkish Airlines diverse prijzen in de wacht voor onder andere, “Beste Airline Europe”, “Worlds Best Economy Class On-board catering” en de “Passenger Choice Award”. Lees hier het hele artikel.

Turkish Airlines

5. Brazilië nodigt hele wereld uit om af te tellen tot het WK: nog 100 dagen

Het aftellen kan beginnen! Vandaag zijn er nog 100 dagen te gaan tot de FIFA 2014 World Cup. Brazilië nodigt de hele wereld uit om samen af te tellen tot de start van het toernooi op 12 juni 2014 in São Paulo. Om dit belangrijke moment te vieren, worden op 4 maart iconische gebouwen in de gaststeden van het WK feestelijk groen-geel verlicht. Lees hier het hele artikel.

brasilia

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.