Gordon’s top 5 hotspots op Curaçao

Curaçao heeft de mooiste stranden ter wereld, een bruisend uitgaansleven, spectaculaire duikspots en prachtige resorts. Een luxe Caribische vakantie, met een gemiddelde temperatuur van 27 graden, wie droomt daar niet van? Gordon in ieder geval wel. Als groot fan van het eiland verblijft hij graag en regelmatig met tout bekend Nederland op Curaçao. Met ons deelt hij zijn top 5 favoriete locaties op Curaçao!

resort beach

1.Santa Barbara Beach & Golf Resort

Het Santa Barbara Beach & Golf Resort ligt op één van de mooiste plekjes van Curaçao tussen het Spaanse water en de Caribische zee. Vooral de combinatie van dit ultieme luxe resort met een authentieke Caribische sfeer en de persoonlijk service is fantastisch. Hier kom je echt om op te laden. Bovendien is er een fantastische spa!

2. The Boat House

Vlakbij het Santa Barbara Resort ligt dit top restaurant aan het Spaanse Water. Met een schitterend uitzicht over de baai kom ik hier graag om te genieten van een heerlijke cocktail of uitgebreid diner. Hier word je de hele avond in de watten gelegd en is daarmee zeker een aanrader bij een bezoek aan Curaçao.

3. Papagayo Specialty Restaurant

Bij het Papagayo Speciality Restaurant kom ik graag voor het ontbijt, lunch én diner. Mooi vind ik dat de chef persoonlijk je order komt opnemen wanneer je het speciality menu besteld. Ook ‘s avonds is dit één van mijn favorieten met het mooie verlichte zwembad op de achtergrond.
 

 

4. St. Tropez Oceanclub

Heerlijke club met luxe loungebanken, hele goede feesten en fijne service waar ik graag met een groep vrienden naartoe ga. Vooral de superstrakke design inrichting is helemaal mijn ding. Bovendien is de locatie is ideaal, in het centrum van Willemstad.

5. Old Quarry Golf Course

Als ik ergens wil golfen, dan is het wel hier op de mooiste golfcourse van de Cariben. Deze 18-hole golfcourse is ontworpen door Pete Dye en ligt op de Santa Barbara Plantage grenzend aan de zee en Tafelberg. Het ligt niet alleen naast mijn favoriete resort, maar heeft ook een uitdagende baan en het mooiste uitzicht van Curaçao.

Comments are closed.