De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet. Deze week onder meer een artikel van Karlijn over Marokko.

1. Holland is themajaar op Keukenhof 2014

De tulp is wereldwijd het beeldbepalende icoon van Nederland. Met Holland als thema in 2014 kan het dan ook niet anders dan dat Keukenhof de tulp centraal stelt. Holland = Tulpen = Keukenhof.
Lees hier het hele artikel.

keukenhof

2. Vlieg deze zomer rechtsreeks naar de zon met Vueling

Malaga, Mallorca, Ibiza of toch Valencia? Met Vueling vlieg je deze zomer rechtstreeks naar de zon. De Spaanse vliegtuigmaatschappij biedt rechtstreekse vluchten aan naar 10 zonnige bestemmingen. Nieuw in dit rijtje is Rome. Vanaf 25 juni vliegt Vueling dagelijks naar de Italiaanse hoofdstad. Ook kunnen passagiers via de luchthavens van Barcelona en Rome eenvoudig overstappen op onder andere Marrakesh, Gran Canaria, de Griekse eilanden en bestemmingen in Zuid-Italië.
Lees hier het hele artikel.

vueling

 

 

3. Interview Eefje Marijt van Toerisme België voor Wallonië & Brussel

Verkeersbureaus.info heeft onlangs een uitgebreid interview gehad met Eefje Marijt, werkzaam als persvoorlichter bij Toerisme België voor Wallonië & Bussel. Wij hebben haar onder andere vragen gesteld over haar werkdagen, haar keuze voor dit werk in deze branche en hoe reizigers de bestemmingen in België weten te vinden.
Lees hier het hele interview van Eefje Marijt.

eefje-marijt-brussel-verkeersbureau

4. 5 Keer Marokko buiten de koningssteden

Wie naar Marokko gaat, bezoekt vrijwel zeker Marrakech, Fes en Meknes. Deze koningssteden zijn dé trekkers van Marokko, en terecht. Maar heb je wat meer tijd, huur dan een auto en trek de binnenlanden in. Hier ontdek je traditionele souks, blauwe medina’s en knalrode rotsvalleien.
Lees hier het hele artikel van Karlijn.

Chefchaouen

5.Thalys test gratis downloaden kranten/tijdschriften en pre-order maaltijden

Momenteel test Thalys e-Press&More, een gratis app voor het downloaden van kranten/tijdschriften. Ook kunnen reizigers de komende periode de luxe van pre-ordered maaltijden ervaren. Beide services zijn beschikbaar voor vertrek. Thalys zet daarmee een volgende stap in de ontwikkeling van zijn dienstverlening. Via de app is het mogelijk om vooraf een digitale krant, tijdschrift of strip te downloaden op een apparaat naar keuze.
Lees hier het hele artikel.

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.