Vlieg deze zomer rechtsreeks naar de zon met Vueling

Malaga, Mallorca, Ibiza of toch Valencia? Met Vueling vlieg je deze zomer rechtstreeks naar de zon. De Spaanse vliegtuigmaatschappij biedt rechtstreekse vluchten aan naar 10 zonnige bestemmingen. Nieuw in dit rijtje is Rome. Vanaf 25 juni vliegt Vueling dagelijks naar de Italiaanse hoofdstad. Ook kunnen passagiers via de luchthavens van Barcelona en Rome eenvoudig overstappen op onder andere Marrakesh, Gran Canaria, de Griekse eilanden en bestemmingen in Zuid-Italië. In totaal vliegt Vueling tijdens de zomermaanden naar meer dan 117 bestemmingen vanaf Barcelona El Prat en naar 33 bestemmingen vanaf Rome Fiumicino.

vueling

Vueling vliegt deze zomer vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar La Coruña, Bilbao, Malaga, Sevilla, Alicante, Mallorca, Valencia, Barcelona, Ibiza en Rome.

Aansluitende vluchten via Rome

Vanaf 27 juni vliegt Vueling dagelijks tussen Amsterdam en Rome. Dit is de eerste keer dat Vueling Amsterdam verbindt met een Italiaanse stad. Passagiers kunnen via Rome ook eenvoudig naar Zuid-Italië, de Griekse eilanden en Kroatië vliegen. Naast acht binnenlandse vluchten, lanceert Vueling 17 rechtstreekse internationale vluchten vanaf Rome. In totaal zijn er via Rome straks meer dan 550 verschillende vluchtcombinaties mogelijk.

 

 

Cultuur proeven in Malaga

Vertrek deze zomer met Vueling naar de nog ‘onontdekte’ Zuid-Spaanse stad Malaga. Hier vind je alle ingrediënten voor een heerlijke stedentrip. Van een bruisend centrum tot vele tapasbars en prachtig stranden. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht langs een van de culture hoogtepunten. De stad telt meer dan 25 musea, waarvan het Picasso museum de bekendste is. De kunstenaar is in Malaga geboren. Ook het Romeins theater, het Gibralfaro kasteel, het voormalig Moorse fort Alcazaba en de kathedraal van Malaga zijn een bezoek waard. Honger gekregen van al het cultuur proeven? Ga dan langs de overdekte markt om te genieten van één van de vele verse lekkernijen.

Ga naar Bilbao; combineer surfen en stad in Baskenland regio

Combineer jij graag surfen en stad? Het Baskenland, leent zich hier uitstekend voor. In deze regio kan je geweldig surfen en daarna genieten van al het moois dat de stad Bilbao te bieden heeft. Zoals het Guggenheim museum. Dit futuristische meesterwerk staat bekend om haar indrukwekkende vormgeving en collectie. Vergeet niet rond te struinen in de levendige straten van de oude binnenstad (Casca Viejo). Sluit af met een drankje op een van de vele terrasjes op het Plaza Nueva, dit plein is het hart van de oude stad.

Comments are closed.