Thalys test gratis downloaden kranten/tijdschriften en pre-order maaltijden

Momenteel test Thalys e-Press&More, een gratis app voor het downloaden van kranten/tijdschriften. Ook kunnen reizigers de komende periode de luxe van pre-ordered maaltijden ervaren. Beide services zijn beschikbaar voor vertrek. Thalys zet daarmee een volgende stap in de ontwikkeling van zijn dienstverlening. Via de app is het mogelijk om vooraf een digitale krant, tijdschrift of strip te downloaden op een apparaat naar keuze. Verder kunnen reizigers voor vertrek een maaltijdvoorkeur doorgeven, variërend van hartig/zoet, vlees/vis tot vegetarisch. De proef loopt tot en met juni 2014 en wordt sinds december 2013 getest onder 15.000 klanten, in het bezit van Thalys TheCard Platinum en Platinum+.

e-press-and-more

Frack Gervais, CEO Thalys International:

Comfort 1 reizigers kunnen nu al standaard genieten van kranten en tijdschriften en catering. We willen nog verder inspelen op de behoefte van reizigers door hen zelf invloed te geven op de reiservaring aan boord. De proef met deze twee services stelt reizigers daartoe in staat en de eerste resultaten zijn overigens bemoedigend.

e-Press&More: kranten en tijdschriften

Reizigers die de gratis app e-Press&More downloaden, krijgen toegang tot een uitgebreide catalogus met kranten, tijdschriften en strips. Via een persoonlijke inlog kunnen reizigers de avond voor vertrek een titel downloaden. De app is beschikbaar voor iPad-, Android- en Windows- en Mac-laptops- gebruikers. In totaal zijn er ruim 50 titels beschikbaar in vier talen. De app kan niet aan boord gedownload worden, maar de reiziger kan deze wel openen om te genieten van de vooraf gedownloade publicaties.

 

 

Pre-ordered maaltijden

Reizigers die in het bezit zijn van Thalys TheCard Platinium en Platinium+ kunnen sinds december ook hun maaltijd vooraf reserveren. Deze dienst wordt momenteel getest in Comfort 1 op de lijn BrusselParijs. Dit houdt in dat reizigers voor elk traject dat recht geeft op deze service het gewenste type menu kunnen selecteren door in te loggen op thalysthecard.com. Dit kan dit tot twee dagen voor vertrek. Zo kunnen reizigers ’s ochtends kiezen voor een zoet of hartig ontbijt of voor vlees/vis- ‘s middags en ‘s avonds. Wie papier verkiest boven een digitale krant of tijdschrift kan hier overigens ook een fysieke krant of tijdschrift reserveren. Recent onderzoek van Thalys wijst overigens uit dat 83% van de respondenten graag leest aan boord van treinen.

Comments are closed.