De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Yomads Travel zoekt reisreporter 2014

Yomads Travel, het nieuwe reislabel van SNP Natuurreizen, zoekt een reisreporter om dit jaar verslag te doen van drie nieuwe bestemmingen. Iedere avontuurlijke twintiger of dertiger kan nú via Facebook of Yomads.com solliciteren naar deze droom(bij)baan. Klik hier voor het hele bericht.

yomads-reizigers-avontuurlijk

2. Ilvy Njiokiktjien winnaar Zilveren Camera 2013

De Zilveren Camera 2013, de belangrijkste prijs voor fotojournalisten in Nederland, is vanmiddag tijdens de feestelijke uitreiking in het Fotomuseum Den Haag toegekend aan een fotojournaliste die veelvuldig haar lens op Zuid-Afrika richt: Ilvy Njiokiktjien (1984). Haar foto van het laatste eerbetoon aan Nelson Mandela is ingezonden in de categorie Buitenland en werd uit ruim 10.000 inzendingen verkozen tot de beste persfoto van 2013. Njiokiktjien is de eerste vrouw die sinds de oprichting van de wedstrijd in 1949 de Zilveren Camera wint. Lees hier meer over de uitreiking.

zilveren-camera-2013-winnaar-ilvy-njiokiktjien

3. Genomineerden Fietsroute van het Jaar

De Pirinexus, Tour de Manche, het Valsuganapad en de Vennbahn zijn genomineerd voor de Fietsroute van het Jaar 2014. Op vrijdag 28 februari, aan de vooravond van de tiende Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI, reikt de jury van de uitverkiezing de bijbehorende trofee uit aan de winnaar. Lees hier meer.

fiets-wandel-beurs-2014-col-d-ares-foto-kees-swart

 

 

4.Cruise thema: Wellness aan boord

Dine like a Parisian, Surf like a Hawaiian, Party like a Brazilian, Love like a Venetian, Chill like a Jamaican, Shop like a Newyorker, Cruise like a Norwegian and relax like a Dutchie. Die laatste verzin ik er zelf bij in de reeks van mogelijkheden aan boord van de Norwegian Getaway, een cruise to nowhere. Lees hier meer over de ervaring van Contributor Henriette aan boord van de Norwegian Getaway.

Deze route legden onze contributors af

5. SunExpress breidt vluchten tussen Amsterdam en Turkije uit

SunExpress, een dochtermaatschappij van Lufthansa en Turkish Airlines, start een rechtstreekse vliegverbinding tussen Amsterdam en Kayseri op 8 april a.s. De wekelijkse vluchten worden uitgevoerd op dinsdag met een Boeing 737-800, die uit Kayseri vertrekt om 11.30 uur, met aankomst op Schiphol om 14.20 uur. SunExpress vertrekt vanaf Schiphol om 15:50 uur met aankomst in Kayseri in Turkije om 21:05 uur. Ticketprijzen starten vanaf € 95,99 enkele reis. Lees hier het hele artikel.

sun-express-

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.