Schiphol

Op de nationale luchthaven komen vele Nederlanders minimaal 1 keer per jaar voor hun vakantie vliegreis. Schiphol is de thuisbasis van vele vliegtuigmaatschappijen zoals KLM en Lufthansa. Op Schiphol vind je ook veel hotels.

In de aankomsthal op Schiphol vind je ook hotels

In de aankomsthal op Schiphol vind je ook hotels

Hotels op Schiphol

Een keur aan hotels zijn er op de luchthaven. Zowel voor als na de doune. Van 5 sterren business hotels tot luxe boutique hotels

CitizenM Amsterdam Airport hotel

Met 230 kamers en slechts 2 minuten lopen vanaf de aankomst en vertrekhal ligt CitizenM Amsterdam Airport op een geweldige locatie voor zowel aankomende als vertrekkende passagiers. Dit hotel is betaalbaar, is ingericht met Vitra design meubilair en heeft check-in computers waar een ambassador je graag helpt bij aankomst in het hotel.

Via de gratis wifi internet verbinding blijf je verbonden met familie, vrienden of je zakelijke contacten. op de iMac kun je online en je e-mail checken. CanteenM heeft on-the-go cuisine, verse sandwiches en warme gerechten. Het hotel is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Vraag vertrekken of juist heel laat aankomen vanaf je vlucht is dus geen probleem.

 

Dit zijn de leukste hotspots van Nederland

Download nu handige tips over Nederland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

 

De kamers hebben een groot king-size bed en een MoodPad waarmee je het licht en de temperatuur kunt instellen naar je eigen wens. Ook bedien je er de TV mee of kijk je de gratis on-demand films. Geniet van het uitzicht op de vliegtuigen.

het uitzicht op de vliegtuigen van Schiphol vanaf je hotelbed

het uitzicht op de vliegtuigen van Schiphol vanaf je hotelbed

Parkeren op Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Veel reizigers vertrekken vanaf Schiphol naar een van de vele bestemmingen wereldwijd en willen de auto dichtbij Schiphol parkeren. Schiphol biedt zelf parkeerruimte, zo kun je op de parkeerterreinen P1 en P2 (loopafstand) je auto kwijt. Ook biedt Schiphol goedkope parkeerruimte aan op P3: Schiphol Smart Parking. Als je daar gebruik van wil maken, dien je van te voren een plek te reserveren.

Met Schiphol Smart Parking bespaar je op de parkeerkosten, zo kun je de auto al kwijt vanaf € 49,50 voor 8 dagen. Het parkeerterrein ligt op 5 minuten afstand van Schiphol. Er is een gratis pendeldienst beschikbaar die je van en naar de terminal brengt.

VVV van Schiphol

I amsterdam Visitor Centre Amsterdam Schiphol Airport

Aankomsthal 2
1118 AX Luchthaven Schiphol
Telefoon: 020-7026000
URL: http://www.iamsterdam.com/

Twitter: twitter.com/IAmsterdam