SunExpress breidt vluchten tussen Amsterdam en Turkije uit

SunExpress, een dochtermaatschappij van Lufthansa en Turkish Airlines, start een rechtstreekse vliegverbinding tussen Amsterdam en Kayseri op 8 april a.s. De wekelijkse vluchten worden uitgevoerd op dinsdag met een Boeing 737-800, die uit Kayseri vertrekt om 11.30 uur, met aankomst op Schiphol om 14.20 uur. SunExpress vertrekt vanaf Schiphol om 15:50 uur met aankomst in Kayseri in Turkije om 21:05 uur. Ticketprijzen starten vanaf € 95,99 enkele reis.

sun-express-

De nieuwe verbinding is een aanvulling op de bestaande route tussen Amsterdam en het bruisende Izmir aan de Egeïsche kust. Gedurende de zomermaanden onderhoudt SunExpress 4 vluchten per week – op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Tickets kunnen zowel worden geboekt via sunexpress.com als via het reisbureau.

 

 

Vanwege de uitstekende ervaringen in het verleden, heeft SunExpress besloten haar vluchten tussen Amsterdam en Turkije uit te breiden. De vluchten naar onze Egeïsche hub Izmir bieden een uitgebreid netwerk binnen- en buitenlandse bestemmingen, die aansluiten op het vluchschema van Amsterdam. De nieuwe nonstop verbinding naar Kayseri biedt onze reizigers meer flexibiliteit.

aldus Andreas Thams, commercieel directeur van SunExpress.

Comments are closed.