Holland America Line Familiecruise betaalbaar

Holland America Line lanceert de populaire ‘Summer on Sale’ promotie voor aankomend zomerseizoen. Deze promotie biedt kortingen op specifieke cruiseroutes, lagere tarieven voor de 3de en 4de gast op geselecteerde cruises en een boordtegoed van 100 USD per hut. De cruises die onder de ‘Summer on Sale’ promotie vallen zijn: Europa, Canada/New England en de Alaska cruises. Daarnaast zijn ook de Cruise Tours in de aanbieding.

holland-america-line-2

Richard Meadows, executive vice president marketing, sales en gastprogramma’s:

Met aanzienlijke kortingen in onze ‘Summer on Sale’ promotie is dit de ideale periode voor families om hun vakantie te boeken. Door de variatie aan routes en bestemmingen en het voordeel van extra boordtegoed, halen families aankomende zomer veel meer voordelen uit de zomercruises.

Ontspannen in de Greenhouse Spa, dineren in de elegante Pinnacle Grill of genieten van een extra excursie, er is volop keuze om het boordtegoed van 100 USD goed te besteden!

Gasten die op zoek zijn naar een familievriendelijke vakantie, kunnen een cruise naar Alaska, Europa of Canada/New England boeken. Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin is hiermee gegarandeerd met avontuur en cultuur als de belangrijkste ingrediënten.

Vertrek van dichtbij

De vakantie kan ook nog eens dichter bij huis beginnen vanwege de vele Europese afvaarten. Verschillende routes vertrekken vanaf Rotterdam, Amsterdam, Dover, Athene, Barcelona, Venetië en Rome in der periode juni tot en met september. Zeven Holland America Line schepen varen 53 unieke routes, van het noordelijke puntje van Noorwegen tot de Zwarte Zee en in het oostelijke en westelijke Middellandse Zee gebied. Een unieke kans om de meest historische en populaire gebieden van de wereld te bezoeken zoals het Colosseum in Rome (Italië) en de Acropolis in Athene (Griekenland). Of de bekende Noorse fjorden en indrukwekkende Ephesus in Kusadasi (Turkije). Een onvergetelijke vakantie!

Combineer een cruise met landarrangement

Wie op zoek is naar een langere reis kan van de Alaska Cruise Tour routes profiteren. Deze reis combineert een Holland America Line cruise met een landarrangement van de Last Frontier. Door het toevoegen van extra dagen aan land hebben vakantiegangers meer tijd om de regio te ontdekken. Aankomende zomer zeilen zeven schepen van de Holland America Line verschillende Alaska routes, evenals vijf Cruise Tour series die een drie-,vier- of zevendaagse Inside Passage cruise combineren met een landarrangement.

Meer informatie

Voor meer informatie over de ‘Summer on Sale’ promotie, neem contact op met een reisagent, kijk op de Nederlandstalige website www.hollandamerica.nl of bel 0800-7245 425. De promotie eindigt op 12 juli 2013.

Reviews lezen over Europa

Meer informatie over Europa vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Europa. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Europa

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.