Reizen is bijzondere verhalen leren kennen

Een verhaal, dat vertellen onderstaande bijzondere musea. Wie ook een bijzonder verhaal vertellen zijn de 100 specialisten die dit weekend alle in’s & outs over hun favoriete bestemming delen. In Breda vindt voor de 4e keer de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen plaats in de Grote Kerk.

De norm op deze beurs is “avontuur en ontdekking”. Focus in plaats van verstrooiing. Vol passie delen de specialisten voorbeelden of geven ze interessante presentaties met foto’s en video’s. De Vakantiebeurs Bijzondere Reizen concentreert zich juist op maatwerkreizen en niet op de traditionele pakketreizen.

Populaire bestemmingen dit jaar

Oeganda lijkt dit jaar de grote uitschieter te zijn net als Georgië, ongetwijfeld mede gestimuleerd door de 2019 editie van TV-programma “Wie is de Mol?”

Gratis kaartje

Speciaal voor de lezers van Verkeersbureaus.info heeft de beurs besloten het 2e kaartje gratis weg te geven. Via deze link bestel je het gratis Combi entreebiljet en bezoek je met z’n tweeën voor de prijs van 1 persoon de beurs. Zo betaal je slechts € 10,90 voor 2 personen. Na het bestellen van het gratis ticket bestel je het betaalde ticket. Betalen kan met iDeal, creditcard of Bancontact. Aan de deur kosten kaarten voor de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen €12,90.

Breda verandert komend weekend in een stad waar het plezier in reizen weer centraal staat en consumptiedwang en vliegschaamte even niet de boventoon voeren.

 

 

 

 

Rijeka is Europese Culturele hoofdstad van 2020

De Kroatische stad Rijeka is dit jaar een jaar lang Culturele Hoofdstad van Europa. Ter ere van deze prachtige titel zullen er maar liefst 600 evenementen plaatsvinden, waarvan het programma recent bekend is gemaakt. De hoofdthema’s water, werk en migratie komen terug in alle festiviteiten: van tentoonstellingen en opera’s tot voorstellingen en conferenties en van concerten en festivals tot kunst en ontmoetingen met locals.

 

De wereld van de slapelozen nu te zien

Museum de Fundatie toont sinds 18 januari 2020 Insomnia van Annabel Oosteweeghel (1969). Met Insomnia laat Oosteweeghel de wereld van de slapelozen zien. De duistere en verborgen wereld van de nacht, waarin de meesten van ons slapen maar 20 procent van de Nederlanders wakker is. De eenzaamheid, het woelen; nachtelijk lijden dringt zich aan je op in deze fotoserie.

 

Nieuwe Prince muurschildering in Minneapolis

Prince fans opgelet! Op de buitenmuur van Floyd 99 Barbershop in Minneapolis is een levensgrote muurschildering gemaakt van popartiest Prince. Verantwoordelijke is Jonas Never, een schilder uit Los Angeles, die op verzoek van de herenkapsalon een levensgrote schildering maakte. Haal herinneringen op aan je jeugd en plan een bezoek aan Paisley Park in de staat Minnesota.

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.